کد خبر: ۱۴۷۶۹۲
۱۶:۳ - ۱۳۹۹/۱/۵

سه سناریو از نتیجه کرونا در ایران / احتمال ابتلای یک میلیون نفری
کارگروه اپیدمیولوژی وزارت بهداشت پیش بینی کرد:

سه سناریو از نتیجه کرونا در ایران / احتمال ابتلای یک میلیون نفری

کارگروه اپیدمیولوژی وزارت بهداشت با بررسی سه سناریو، تعداد مبتلایان و فوتی را پیش بینی و اعلام کرد حداقل ۸۱۱ هزار و حداکثر یک میلیون و ۱۶۰هزار نفر مبتلا خواهند شد .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، به نقل از روزنامه شرق ، کارگروه اپیدمیولوژی وزارت بهداشت ایران با بررسی‌ سه سناریو اعلام کرد: بسته به نوع قرنطینه تا پایان اردیبهشت ، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایران حداقل ۸۱۱ هزار و حداکثر یک میلیون و ۱۶۰هزار و تعداد جان باختگان حداقل 6 هزار و در بدترین حالت نزدیک به 13 هزار و 500 نفر  خواهد بود.

درصورتی‌که واکسن یا درمانی برای  ویروس کرونا پیدا نشود حدود ۶۳ درصد ایرانیان مبتلا خواهند شد که مشابه مقادیر پیش‌بینی سایر کشورهای جهان است.

بر اساس این گزارش، باید تمام تلاش ها در راستای کند شدن سیر ابتلا به بیماری اعمال شود تا از یک سو فشار سنگین بر کادر درمانی کاهش یابد و ازسوی دیگر فرصت کافی برای تولید روش‌های جدید درمان و پیشگیری فراهم شود. برای تحقق این هدف و به‌تأخیرافتادن موج سنگین بیماری، مؤثرترین ابزار، قرنطینه بیماران به صورتی است که افراد مشکوک و مبتلا کمترین تماس را با افراد سالم داشته و بدین ترتیب زنجیره انتقال شکسته شود.

در سناریوی اول بدون مداخله جدی و حفظ قرنطینه حدود 10 درصدی، موج اپیدمی تا انتهای اردیبهشت تداوم داشته و بسیار سنگین خواهد بود. حالت دیگر این است که متوسط میزان تماس افراد مبتلا و مشکوک از 20 اسفند در سطح 25 درصد قرار گیرد که در این صورت اولین موج اپیدمی تا انتهای اردیبهشت سال جاری با روندی کاهشی ادامه خواهد داشت.

در این محاسبات میزان‌حداکثر تخت بیمارستانی مورد نیاز در کشور شش هزار و ۱۲۰ و در تهران یک هزار و ۳۵۰ خواهد بود. در این حالت تعداد کل مبتلایان تا پایان اردیبهشت سال جاری یک میلیون و ۱۶۰ هزار نفر و در تهران ۲۴۵ هزار نفر خواهد بود.

در سناریوی دوم اگر با تمهیدات لازم این سطح قرنطینه از 20 اسفند به 32 درصد افزایش یابد، موج اپیدمی به میزان قابل ملاحظه‌ای در فروردین و اردیبهشت کاهش پیدا خواهد کرد. در این سناریو میزان حداکثر تخت بیمارستانی مورد نیاز در کشور پنج هزار و ۸۷۰ تخت و در تهران  ۹۹۰ مورد است.با اجرای این سیاست، تعداد کل مبتلایان کشور تا پایان اردیبهشت ۹۵۱هزار نفر و در تهران  ۱۹۳ هزار نفر خواهد بود.

طبق سناریوی سوم چنان چه سطح جداسازسی به 40 درصد برسد موج اپیدمی در فروردین افت شدیدی یافته و در اردیبهشت به سطح پایینی خواهد رسید. در این حالت حداکثر تخت بیمارستانی برای کل کشور پنج هزار و ۸۲۰  و برای تهران ۹۶۰ عدد است. در صورت اجراشدن این سناریو، تعداد کل مبتلایان تا پایان اردیبهشت در کشور ۸۱۱ هزار نفر و در تهران ۱۵۹ هزار نفر خواهد بود.

گزارش حاکی از آن است که اولا اپیدمی بسیار جدی بوده و نیاز به تمهیدات بلندمدت دارد. اما برای کنترل موج اول این بیماری، سیاست قرنطینه کردن بیماران و افراد مشکوک و کاهش تماس‌های مردم تنها و مهم‌ترین عامل کنترل‌کننده است. این گزارش همچنین درباره تعداد جان‌باختگان هر سناریو نیز پیش‌بینی‌هایی دارد.

براساس سناریوی اول، اگر متوسط میزان تماس افراد مبتلا و مشکوک از 20 اسفند در سطح 25 درصد باشد، تعداد مرگ و میر تا انتهای اردیبهشت برای کل کشور، 13 هزار و 450 نفر در سناریوی دوم با سطح قرنطینه 32 درصدی  تعداد مرگ کل کشور به هشت هزار و630  نفر و در حالت سوم اگر تلاش شود تا سطح جداسازی به 40 درصد افزایش یابد، مرگ کل کشور شش‌هزار و 30 نفر خواهد بود.

انتهای پیام


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
نظرات بینندگان
» جواد | ساعت ۱۷:۶ - ۱۳۹۹/۱/۵
0
0
پاسخ
سلام علت این بلاها گناه که وقتی زیاد باشه بلاها نازل میشه از قدیم گفتن چوب خدا صدا نداره پس بیاییم گناه نکنیم رحم به همدیگه داشته باشیم دروغ نگوییم قسم بیخود نخوریم نامردی نکنیم .
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ