کد خبر: ۱۰۵۹۳۶
۰:۱ - ۱۳۹۷/۸/۱۵

مالیات تولید از ۲۵ به ۲۰ درصد می رسد
رئیس سازمان مالیاتی:

مالیات تولید از ۲۵ به ۲۰ درصد می رسد

رئیس سازمان مالیاتی گفت: برای تقویت تولید و عبور از شرایط فعلی و با توجه به مطالعاتی که انجام شده، ­ می‌توانیم مالیات تولید را از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش دهیم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از صدا و سیما، کامل تقوی نژاد در جمع خبرنگاران ­­گفت: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان ­حمایت از کالای ایرانی و برای تقویت بخش تولید،​ برنامه های مختلفی از جمله تقسیط بدهی های مالیاتی، بخشودگی مالیاتی، کاهش ضرایب مربوط به واحدهای تولیدی و افزایش ضرایب وارد کنندگان کالاهایی که به نوعی کالاهای مشابه آن در داخل تولید می شود، در سازمان مالیاتی اجرا شده است.

وی ادامه داد: برای تقویت تولید و عبور از شرایط فعلی باید به سمتی برویم که بتوانیم مالیات تولید را کاهش دهیم و در حال حاضر مالیات بر عملکرد واحدهای تولیدی نسبت به سود آنها 25 درصد است و مطالعات نشان می دهد که می توانیم در شرایط فعلی این رقم را از 25 درصد به 20 درصد کاهش دهیم، که حدود 6 هزار میلیارد تومان درآمدی است که ­دولت در سال جاری برای کاهش نرخ از دست می دهد.

این مقام مسئول ادامه داد: از طریق شناسایی مودیان جدید و همچنین مبارزه با فرار مالیاتی با توجه به تکمیل سامانه های اطلاعاتی و موفقیت هایی که در طرح جامع مالیاتی داشتیم، می توانیم با مالیات های جدید جایگزین این کاهش درآمدها کنیم. اشکالاتی که در قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده بوده، شناسایی شده و حدود­ 40 بخش در این قانون اصلاح خواهد شد.

تقوی نژاد افزود: راه اندازی صندوق های مکانیزه فروش در مجلس در حال نهایی شدن است و این صندوق ها با اتصال فروش به سیستم بانکی  از طریق پوزها ،​ امکان فرار مالیاتی به حداقل می رسد. پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به خزانه می رود و به مردم باز می گردد. در سال جاری 20 هزار میلیارد تومان از محل ارزش افزوده در اختیار دهیاری ها و شهرداری ها قرار گرفته و صرف توسعه شهرها و مناطق روستایی و عشایری می شود.

وی ادامه داد: بیش از 99 درصد اظهارنامه های مالیاتی را از طریق سیستم های الکترونیکی دریافت کردیم و مودیان می توانند پرداخت مالیات را به صورت صد در صد الکترونیکی انجام دهند. همچنین پرونده ­اعتراضاتی که در بخشهای مختلف دنبال می شود الکترونیکی شده و قرار شد صددرصد پرونده ها در سامانه طرح جامع مورد رسیدگی­ قرار گیرد و با تکمیل اطلاعاتی که از بخشهای مختلف هویتی، مکانی، ملکی، پولی، بانکی و معاملاتی دریافت کردیم این اقدام صورت بگیرد.

این مقام مسئول گفت: از سال آینده با اعمال مدیریت ریسک تلاش می کنیم که رابطه مودیان را با ممیزی کم کنیم و مردم دیگر نیاز به مراجعه نداشته باشند و فقط حدود 20 درصد پرونده ها را در سازمان مالیاتی مورد بررسی قرار دهیم و بقیه را از طریق خود اظهاری خود  مودیان مورد پذیرش قرار دهیم.

تقوی نژاد افزود: امسال حدود دو میلیون از مودیان نیازی به حضور در سازمان مالیاتی برای دریافت برگه های تشخیص نداشتند و با توجه به توافقی که صورت گرفته و مالیات مقطوعی برای آنها در نظر گرفته مالیات آنها کاملا به صورت الکترونیکی مورد محاسبه قرار می گیرد و به جای برگه های تشخیص، برگه های قطعی به محل کسب آنها ارسال می شود. تلاش می کنیم ارتباط با مودیان را به حداقل برسانیم برای همین،­ میز خدمتی که راه اندازی شده در اکثر ادارات فعال و پنجره الکترونیکی برای مودیان در نظر گرفته شده است و از نظر شاخص های الکترونیکی کردن جزو کشورهای قابل قبول هستیم.

انتهای پیام


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ