مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس و مدیر مالی انجمن صنعت پالایش نفت اعلام کردند افزایش قیمت بنزین هیچ تاثیری در درآمد پالایشگاه ها ندارد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، هاشم نامور مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس درباره اثر افزایش قیمت بنزین بر درآمد و هزینه شرکت های پالایشی و باور برخی تحلیل گران بازار سرمایه به بهبود درآمد این گروه به بورس پرس گفت : این رویداد هیچ تاثیری در سود و زیان و هزینه پالایشگاه ها ندارد. چرا که این گروه از دیر باز تاکنون ، قیمت نفت و فروش فرآورده های نفتی را با قیمت فوب خلیج فارس محاسبه می کرد.
وی ادامه داد: بنابراین اگر قیمت بنزین یک ریال یا یک میلیون تومان هم شود ، وضعیت درآمدی پالایشگاه ها تغییری نخواهد کرد.
ناصر تنگستانی مدیر مالی و اداری انجمن صنعت پالایش نفت هم به بورس پرس گفت: با توجه به اینکه پالایشگاه ها از قدیم اقدام به فروش بنزین با قیمت های جهانی می کرده و دولت یارانه می داد ، افزایش قیمت بنزین تاثیری بر درآمد گروه پالایشی ندارد و مربوط به درآمدهای دولت بوده اما ممکن است بر هزینه های عمومی اثر گذار باشد.
انتهای پیام