1. شرکت ها
یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۶:۰۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 153337
توضیح معاون بازار شرکت بورس تهران درباره علت ادامه توقف نماد ساپیا
در گفت وگو با بورس پرس اعلام شد:

توضیح معاون بازار شرکت بورس تهران درباره علت ادامه توقف نماد ساپیا

معاون بازار شرکت بورس تهران درباره بازگشایی نماد ساپیا و سپس ممنوع و موکول کردن بازگشایی نماد این شرکت به فردا توضیح داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمود گودرزی درباره بازگشایی نماد ساپیا و سپس ممنوع شدن معاملات این شرکت به بورس پرس گفت : بعد از بازگشایی نماد این شرکت و در دوره سفارش گیری و حراج ، صف خرید حدود 11 میلیارد سهمی تشکیل شد که این حجم قابل قبول نبود. به همین دلیل تصمیم به ادامه توقف و موکول کردن بازگشایی نماد به فردا گرفته شد.

وی در برابر این سئوال که اگر فردا هم همین شرایط و صف خرید فوق سنگینی رخ دهد ، چه تصمیمی گرفته می شود ، توضیح داد: در این رابطه باید منتظر وضعیت فردا بود تا تصمیمی مناسب اتخاذ شود.

براساس این گزارش، نماد سایپا از 27 اسفند سال گذشته به دلیل برگزاری مجمع فوق العاده و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها بسته شده و طی آن با افزایش سرمایه 398 درصدی ، سرمایه اسمی این شرکت به 19.5 هزار میلیارد تومانی رسید و امروز با اعلام بازگشایی نماد ، صف خرید بیش از ، 5 ، 8 و 10 میلیارد سهمی با قیمت 124 تومانی هر سهم تشکیل شده و و به حدود 11 میلیارد سهم رسید که رکوردی بی سابقه بشمار می رود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
Guest | ۶ سال پیش
,وقتی دامنه نوسان اجباری باشه همین میشه باید بدون دامنه نوسان باز بشود.
0
0