1. بورس ها
دوشنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ ۱۳:۵۲
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 156418
زمان احتمال پذیره‌نویسی صندوق ETF پالایشی + خودرویی و فلزی
معاون سازمان خصوصی سازی خبر داد:

زمان احتمال پذیره‌نویسی صندوق ETF پالایشی + خودرویی و فلزی

معاون سازمان خصوصی سازی با اشاره به زمان احتمالی پذیره‌نویسی صندوق ETF دوم گفت: مرحله سوم عرضه صندوق‌های ETF در آذر انجام می‌شود که شامل گروه خودرویی و فلزی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسن علایی درخصوص آخرین تصمیمات اتخاذ شده درباره عرضه صندوق‌های ETF در بورس به ایرنا گفت: نخستین صندوق‌ های ETF اردیبهشت ماه در بورس عرضه شد که تاکنون با رشد خوبی همراه بوده است. طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته صندوق ETF دوم که شامل سهام پالایشی است تا پایان مرداد پذیره‌نویسی خواهد شد.

وی افزود: در این زمینه با برخی موانع قانونی و اجرایی همراه هستیم که این مسایل باید مرتفع شود و بعد توسط وزارت نفت یا شرکت پخش و پالایش به ثبت برسد. بعد از ثبت اولیه، پذیره‌نویسی عمومی بوسیله بورس انجام می‌شود و در انتها رقم قطعی صندوق به سازمان خصوصی‌سازی اعلام و به مردم منتقل خواهد شد.

به گفته علایی ، تصمیم‌گیری در زمینه عرضه مرحله چهارم عرضه صندوق ETF اتخاذ و اطلاعاتی هم بطور رسمی منتشر نشده است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام



 

 

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
ناشناس | ۶ سال پیش
با سلام ۰عده ای از بازنشستگان موفق نشده اند در تیر ماه به علت کسری بودجه ثبت نام کنند برای سهام گذارید در etf الان با توجه به اینکه کد بورسی داریم سه روز است به هر دفتر پیشخوان و کافینتی مراجعه میکنیم جواب میدند سایت بسته است ۰تو را خدا مواردی که مربوط به باز نشسته میباشددر کانون بازنشسته ی خو د شهر صورت گیردتا مردم سرگردان نباشند ۰ ممنونیم
0
0