
رییس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد:
آماده سازی 12 بنگاه برای ورود به بورس/ معرفی 3 شرکت برای عرضه اولیه در مهر
رییس سازمان خصوصی سازی از آماده سازی ۱۲ بنگاه که سه هلدینگ نیروگاهی را در خود جای داده برای ورود به بازار سرمایه خبر داد و گفت: سه شرکت در مهر ماه پذیرش و عرضه اولیه می شوند.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علیرضا صالح با اشاره به آماده سازی شرکتها برای ورود به بازار سرمایه اظهار داشت: تا پایان سال هر ماه در بورس عرضه اولیه خواهیم داشت.
وی افزود: سازمان خصوصی سازی در یک سال گذشته سیاست واگذاری شرکتها از طریق بورس را در دستور کار قرار داده و همه تلاش برای واگذاری از طریق بازار سرمایه را میکند.
صالح ادامه داد: علاوه بر سهام شرکتهای موجود در تابلوی بورس، ۱۲ بنگاه که سه هلدینگ نیروگاهی را در خود جای داده در حال آماده سازی برای ورود به بازار سرمایه است. ۳ شرکت مجتمع صنعتی اسفراین، اپال پارسیان و عمران و مسکن سازان ایران در مهر ماه پذیرش و کشف قیمت خواهند شد.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام








