رییس اتحادیه رستوراندارها از افزایش ۳۰ درصدی قیمت غذا و کاهش ۵۰ درصدی میزان فروش رستورانها به دلیل گرانی و کرونا خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی اصغر میرابراهیمی درباره افزایش قیمت غذای رستورانها به ایلنا گفت: گرانی مواد غذایی که مواد اولیه رستورانها هستند دیگر بدون حساب و کتاب شده و 40 تا 50 درصد گران شده و همه اقلام حتی نان افزایش قیمت داشته است.
وی افزود: همکاران در این موج گرانی مستاصل ماندهاند. دیروز تعدادی از رستوراندارها به اتحادیه آمده و معترض بودند اما گرانی اقلام و تورم در اختیار اتحادیه نیست و در این مورد نمیتوان کاری انجام داد.
این مقام صنفی ادامه داد: در اتحادیه به همکاران اعلام شد باید فاکتور روز داشته باشند و هزینه سربار و 20 درصد سود را به آن اضافه کنند. قیمت نهایی باید از این فرمول به دست بیاید. اگر طبق این دستورالعمل قیمتگذاری شود، مورد تایید اتحادیه است. افزایش قیمت در رستورانها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت حدود 30 درصدگران شده است.
میر ابراهیمی درباره میزان تقاضا هم گفت: شیوع موج جدید کرونا موسوم به دلتا باعث شده، بسیاری از رستورانها تعطیل باشند. علاوه بر این افزایش قیمتها هم موجب کاهش 50 درصدی تقاضا شده است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام