کد خبر: ۴۴۷۹۸
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۸

تهدید آینده صنعت پتروشیمی از نگاه معاون وزیر نفت

تهدید آینده صنعت پتروشیمی از نگاه معاون وزیر نفت

معاون وزیر نفت تهدید صنعت پتروشیمی در آینده را رکود اقتصادی و کاهش تقاضا اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایرنا، مرضیه شاهدایی در همایش ملی آینده صنعت پتروشیمی فرصت ها و تهدیدها گفت: ایران به لحاظ موقعیت جغرافیایی، مرزهای آبی، ظرفیت های اقتصادی و منابع هیدروکربوری در موقعیت بی نظیری قرار دارد.

وی با اشاره به برنامه های توسعه کشور برای سال های آینده گفت: طرح هایی در دست است تا بتوان به تامین خوراک طبیعی در این صنعت برسیم.

این مقام مسئول صنعت پتروشیمی در ایران را سرمایه بر و انرژی بر توصیف کرد و گفت: برای توسعه این صنعت مناطق دیگری نظیر قشم، کیش، چابهار، جاسک به غیر از عسلویه و ماهشهر در نظر گرفته شده است.

شاهدایی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در ایران مراحل گوناگونی را گذرانده تا به مرحله امروز رسیده، تاکید کرد: فرصت های پیوستن به شرکت هایی که دانش صنعت پتروشیمی دارند را ارج می نهیم زیرا برگشت به تهدیدها هر لحظه امکان پذیر است.

وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید از سرمایه گذاری های مشترک با شرکت های خارجی که دانش بالایی در این بخش دارند استقبال می کند، افزود: باید از فرصت های بین المللی استفاده کرد.

معاون وزیر نفت صنعت پتروشیمی را در جهان رو به رشد دانست و افزود: در دنیای آینده پلیمرها جای سنگ و آهن را خواهند گرفت.

شاهدایی تهدید این صنعت در آینده را رکود اقتصادی و کاهش تقاضا عنوان کرد و گفت: باید دانش در صنعت پتروشیمی را توسعه دهیم تا در شرایط رکود بتوانیم هزینه تولید را کاهش دهیم.

وی با اشاره به کاهش حجم سرمایه گذاری در این صنعت در سال های اخیر تاکید کرد: باید به سوی یکپارچه شدن پیش برویم زیرا یکپارچه سازی در این صنعت، به لحاظ قیمت نیز بسیار تاثیرگذار است.

این مقام مسئول با بیان اینکه بهترین رتبه ایران در صنعت پتروشیمی را شرکت هلدینگ خلیج فارس با رتبه ٣١ به خود اختصاص داده، گفت: با هم افزایی دست اندرکاران صنعت پتروشیمی می توان شاخص های اقتصادی را ارتقا داد.

شاهدایی گفت: مشکل تامین منابع مالی جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌ها باعث استفاده از روش‌های تامین منابع مالی مانند صندوق توسعه ملی و فاینانس خارجی شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند در طرح‌های در دست اجرا و یا مطالعه پتروشیمی با همکاری شرکت‌های ایرانی مشارکت کنند و قانون FIPPA تسهیلات ویژه‌ای مانند دریافت خدمات برابر با تولیدکنندگان داخلی برای سرمایه‌گذاران خارجی در صنعت پتروشیمی ایران در نظر گرفته است.برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد نیز مشوق‌هایی مثل 10 تا 20 سال معافیت مالیاتی براساس شرایط و موقعیت منطقه و فرصت سرمایه‌گذاری تا صددرصد ایجاد شده و علاوه بر آن در ساختار شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیریتی تحت عنوان مدیریت سرمایه‌گذاری به منظور تسهیل و تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ایجاد شده است.

انتهای پیام


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ