آثار حذف دلار دولتی بر بورس، شرط اقبال به سهام بزرگ و پیش بینی شاخص

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، احسان وحیدی فرد با بیان اینکه زمزمه‌های حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی از چرخه قیمت‌گذاری، طبیعتا روی شرکت ها و سهام ها و صنایعی که فروش آنها بصورت صادراتی یا ریالی که قیمت صادراتی بخورد تاثیر گذار است به سنا گفت: اولین عرضه بنزین در بورس انرژی بسیار اقدام مناسبی بود اگرچه این عرضه بصورت داخلی انجام  شد ولی قطعا برای صادرات بود .

وی پتروشیمی ها و صنایع فلزی را از دیگر صنایعی دانست که از تغییر ارزش ارز استفاده خواهند کرد و افزود: بسیاری از شرکت هایی که در بورس حضور دارند، سرمایه گذاری ها را با دلارهای پایین در دوره های گذشته انجام داده اند لذا به نوعی تغییر قیمت خواهند داشت و  سایر بازارها را هم رشد خواهند داد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه احساس می شود شرکت های بزرگ در ارائه اطلاعات دقیق به مشتری ها تا حدودی دچار محافظه کاری شده اند، گفت: اگر شرکت های بزرگ بتوانند اطلاعات مناسب تری در اختیار سهامداران بگذارند، حرکت اخیری که به سمت سهم های کوچک به راه افتاد، جبران می شود و افراد مجددا به سمت سهم های بزرگ بازگشت می کنند .همان گونه که سرمایه همچو آب مسیر را پیدا می کند ، طبیعتا با گزارش های محافظه کارانه شرکت های بزرگ هم بخشی از سرمایه های جذب شده به سمت شرکت های کوچکتر رفته است .

وحیدی فرد در پاسخ به سوال در کدام یک از صنایع بورسی، مزیت های نسبی سرمایه گذاری وجود دارد، گفت:  مزیت نسبی روی سهم ها و شرکت هایی است که در بازار جهانی مثبت بوده و تغییر بیشتری داشته اند. هرچند در حال حاضر در سهام بزرگ چون سهامداران در مقاطعی به آن اقبال نشان ندادند،این اتفاق خود را آن طور که باید و شاید نشان نمی دهد.

وی ادامه داد: به این ترتیب سرمایه گذاران به شدت گذشته به سراغ یک سهم خاص از شرکت های بزرگ نمی روند و احتمالا با یک فاز تاخیری در اقبال به سهام شرکت های بزرگ مواجه خواهیم بود.بازار تا پایان سال از یک رشد معقول برخوردار خواهد بود و احتمال می رود شاخص بطور میانگین ۲۰ تا ۲۵ درصد دیگر رشد کند .

انتهای پیام