توضیحات رسمی درباره قرارداد ساخت نیروگاه توسط مپنا

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن طرز طلب درباره تفاهم‌نامه ساخت ۵ هزار مگاوات توسط شرکت بورسی مپنا به فارس گفت:در خصوص مپنا که برای ساخت 5 هزار مگاوات تأمین مالی انجام داده است، باید قرارداد شروع شود که مپنا تأمین مالی را انجام دهد و متعاقب با قرارداد است که مپنا تعهداتی دارد و طبق آن باید پیش برود و تأمین مالی انجام شود. 

وی در پاسخ به این سؤال که مپنا اعلام می‌کند که برخلاف اینکه هنوز قرارداد مبادله نشده است کار احداث 1000 مگاوات از این 5 هزار مگاوات را آغاز کرده است، افزود:‌ به جهت اینکه کشور نیازمند به تولید برق در سال‌های آتی است از مپنا خواهش کردیم که مراحل اجرای کار را زودتر از اینکه این قرارداد ابلاغ شود آغاز کند و گره مپنا هم برحسب درخواست وزارت نیرو و شرکت برق حرارتی این اقدام را انجام داده و در چند خواستگاه اقدام به ساخت نیروگاه کرده است.

این مدیر در پاسخ به این سؤال که معاون وزیر نیرو اعلام کرده در زمان امضای تفاهم‌نامه مپنا قول داده که از منابع داخلی و خارجی تأمین مالی خواهد کرد اما هنوز این اقدام صورت نگرفته، گفت: قاعده این است که ابتدا این قرارداد رسماً ابلاغ و سپس کار شروع شود و در تفاهمنامه پیش‌بینی شده است که یک فرصتی برای تأمین مالی گذاشته شود و اگر نشد باید سازوکار دیگری برای آن پیدا کرد.

طرز طلب در پاسخ به این سؤال که با گذشت یک سال از امضای تفاهم‌نامه تصور می‌شود که  اجرای این قرارداد و ابلاغ آن دیر شده، گفت: به هیچ وجه این طور نیست چرا که اردیبهشت ماه سال گذشته تفاهم‌نامه ساخت 5 هزار مگاوات امضا شد تا طبق یک فرایندی قرارداد آن امضا شود.

وی افزود: میزان منابع مالی مورد نیاز این اقدام 12 هزار میلیارد تومان است پس تا زمانی که بر روی تمام جوانب این قرارداد بحث و بررسی صورت گیرد و مصوبات آن از ارگان‌های مختلف و شورای اقتصاد اخذ و به سازمان برنامه و بودجه ارسال شود و مجوز ترک تشریفات آن بررسی شود زمان می‌برد. 

این مقام مسئول گفت: هنوز مجوز نهایی آن اخذ و صادر نشده  که قرارداد رسمی آن مبادله شود البته احتمال آن می‌رود که تا مردادماه قرارداد رسمی این قرارداد مبادله و امضا شود.

طرز طلب  خاطر نشان کرد: درباره قراردادهایی که ترک مناقصه می‌کنند هیأت سه نفره‌ای متشکل از سازمان مدیریت، وزارت اقتصاد و وزارت نیرو وجود دارد که پس از بررسی مستندات به قرارداد مجوز رسمی می‌دهند، همچنین به هر حال ما منتظر ابلاغ رسمی این قرارداد هستیم تا قرارداد مبادله شود.

به گفته وی از هزار مگاوات مورد اشاره در نیروگاه بندرعباس پیشرفت 10 درصد و برای نیروگاه تبریز نزدیک به 5 درصد پیشرفت دیده می‌شود.

انتهای پیام