3 عامل موثر بر افزایش 10 تا 15 درصدی لبنیات

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،طی روزهای گذشته قیمت محصولات لبنی و کره با افزایش بوده و برندهای مختلف قیمت محصولات‌ را تغییر داده‌اند اما در این وزارت جهاد کشاورزی و انجمن صنفی صنایع لبنی به عنوان دستگاه‌های متولی دولتی و خصوصی حاضر به پاسخگویی در این زمینه و توضیح درخصوص علت افزایش قمیت نشدند.

علی رجبی درباره قیمت‌ عرضه محصولات لبنب در بازار به ایسنا گفت:طی روزهای گذشته قیمت کره ۱۰۰ گرمی از ۳۵۰۰ تومان به ۴۵۰۰ تومان افزایش یافته و قیمت انواع محصولات لبنی دیگر نیز ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته است.پنیر ۴۵۰ گرمی سفید نیز از ۴۲۰۰ تومان به ۴۵۰۰ تومان و شیر کم چرب یک لیتری از ۲۵۰۰ تومان به ۲۷۵۰ تومان افزایش قیمت داشته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این افزایش قیمت دارای مجوز بوده یا خیر؟ گفت: دستگاه‌های نظارتی می‌توانند اعلام کنند این افزایش قیمت با مجوز یا غیرقانونی بوده اما چیزی که در بازار اتفاق افتاده افزایش قیمت‌ است که آن را می‌توان اعلام کرد.

رجبی افزود: عوامل بسیاری در افزایش قیمت لبنیات اثرگذار بوده که می‌توان به افزایش نرخ ارز، افزایش قیمت انرژی و دیگر هزینه‌های تولید اشاره کرد اما با وجود اینکه افزایش قیمت هر کالایی می‌تواند باعث کاهش مصرف و تقاضای آن شود نمی‌توان درباره لبنیات در ماه رمضان چنین قضاوتی انجام داد چرا که در ماه رمضان معمولاً به غیر از شیر و پنیر دیگر محصولات لبنی خود به خود با کاهش مصرف مواجه می شوند.

انتهای پیام