1. بورس ها
شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۴:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 222525
سهامداران هم به برنامه دولت برای تعیین معافیت مالیاتی اعتراض کردند

سهامداران هم به برنامه دولت برای تعیین معافیت مالیاتی اعتراض کردند

سهامداران نیز مانند مسئولان بازار سرمایه به برنامه دولت در مورد سقف معافیت مالیاتی ۵۰۰ و ۵۰ میلیارد تومانی شرکت ها و اشخاص حقیقی، اعتراض کردند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بعد از نامه رئیس سازمان بورس و دبیرکل کانون نهادهای سرمایه‌گذاری به رئیس مجلس و در مورد تعیین سقف 500 و 50 میلیارد تومانی معافیت مالیاتی شرکت ها و اشخاص حقیقی در قانون بودجه سال جاری، سهامداران نیز به این برنامه دولت، اعتراض کردند و امیدوارد شدند تا در جلسه فردا یکشنبه مجلس، نمایندگان تصمیمی در حمایت از بازار سرمایه بگیرند.

براساس این گزارش، سهامداران هم با اعلام 5 چالش عمده و مربوط به بند س تبصره 6 قانون بودجه برای دولت و بورس، پویشی را راه اندازی کرده اند که  اینجا قابل مشاهده و اعلام اعتراض است.

طبق این بند و در صورت تایید مجلس، اکثر شرکت ها بورسی و فرابورسی و صندوق های سرمایه گذاری، شرکت های ارایه دهنده خدمات مالی در بازار سرمایه و... با چالش جدیدی مواجه خواهند شد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید