![گزارش تحقیق و تفحص 10 ساله از اتاق بازرگانی به قوه قضائیه ارسال شد](https://i.boursepress.ir//img/l/385504949547292.jpg)
گزارش تحقیق و تفحص 10 ساله از اتاق بازرگانی به قوه قضائیه ارسال شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، گزارش نهایی کمیسیون اقتصادی درخصوص تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی ایران و شهرستانها از سال ۹۱ تا ۱۴۰۱ در جلسه علنی مجلس در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با ارسال آن به قوه قضائیه موافقت کردند.
بر اساس این گزارش، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در این جلسه ضمن قرائت گزارش نهایی تحقیق و تفحص، گفت: بخش اول این گزارش درباره عدم رعایت تشریفات قانونی تشکیل جلسات هیات نمایندگان و عدم فعالیت بازرس قانونی در اتاقها است.
وی افزود: طبق اساسنامه، اتاقها باید دارای بازرس قانونی و به موجب قانون تجارت بازرسی دارای مسئولیت مدنی بوده و هنگام تشکیل مجامع باید گزارش را ارائه کند تا اعضای هیات نمایندگان با علم به وضعیت اداره امور و نحوه اجرای صوابط و مقررات تصمیم گیری کنند. در جلسه هیات نمایندگان، گزارش بازرسی قانونی و تشریفات قانونی تشکیل جلسات نمایندگان ارائه و رعایت نشده است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام