1. سایر حوزه ها
پنج شنبه, ۰۸ آذر ۱۴۰۳ ۰۰:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 227616
معاملات مسکن با رمزارزها مشمول پولشویی و فرار مالیاتی است

معاملات مسکن با رمزارزها مشمول پولشویی و فرار مالیاتی است

معاملات مسکن با رمز ارزها به گفته، نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران، مشمول پولشویی و فرار مالیاتی است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، داود بیگی‌نژاد درباره معاملات مسکن با رمزارزها به ایلنا، گفت: معاملات و مراودات رسمی ملکی در ایران فقط برپایه پول ملی بوده و تسویه حساب معاملات پس از انعقاد و ثبت قراردادها با رمز ارزها، مبادی رسمی ندارد و کسی هم نمی‌تواند اعلام کند که با رمز ارز معامله مسکن را انجام داده‌‌ است.

وی ادامه داد: حل و فصل قراردادهایی با وجه پرداختی خارج از چارچوب بانکی در صورت بروز مشکل در محاکم قوه قضاییه هم دچار مشکل می‌شوند و اگر ثابت شود گردش مالی افراد طرف معامله با رمزارزها بوده مشمول فرار مالیاتی است. با این همه بخشی از مراودات با رمز ارزها بوده که بهتر است هرچه سریع‌تر مقررات بانک مرکزی درباره رمز ارزها، وضع شود.

بیگی‌نژاد افزود هیچ فردی نمی‌تواند در قراردادها نحوه تسویه حساب را رمز ارز درج کند و این نوع معاملات، پولشویی و برای فرار مالیاتی است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید