
برنامه خروج از سهامداری با عرضه بلوک 55.1 درصدی "قشکر"
شرکت توسعه صنایع بهشهر، ۵۵.۱ درصد از سهام شرکت شکر شاهرود را روانه میز فروش می کند تا شاید از ترکیب سهامداری خارج شود.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت توسعه صنایع بهشهر در نظر دارد بلوک ۵۵.۱۲ درصدی سهام شرکت شکر شاهرود را بطور یکجا و نقد یا شرایطی در بازار دوم معاملات بورس به فروش برساند تا در صورت انجام از ترکیب سهامداری آن خارج شود.
بر اساس این گزارش، مقرر شده بیش از 1.۳ میلیارد سهم "قشکر" دوشنبه ۲۹ بهمن از طریق کارگزاری بانک ملی عرضه شود. در این واگذاری قیمت پایه هر سهم ۷۱۷۲ ریال یا قیمت پایانی تابلو معاملات سهام روز قبل از عرضه به اضافه ۱۲۵ درصد قیمت به عنوان صرف سهام هر یک بالاتر بود، تعیین شده است.
خریدار در صورت خرید شرایطی باید ۵۰ درصد ارزش معامله را حداکثر ظرف ۱۴ روز کاری پس از برنده شدن رقابت واریز و الباقی ارزش معامله را در قالب یک قسط با فاصله ۸ ماه از تاریخ قطعیت معامله با نرخ سود ۲۳ درصد پرداخت کند.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام