1. شرکت ها
شنبه, ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ۰۸:۴۳
زمان مطالعه: 6 دقیقه
کد خبر: 230251
"نماد" برای عرضه اولیه معرفی شد / اقدامات و برنامه های آتی

"نماد" برای عرضه اولیه معرفی شد / اقدامات و برنامه های آتی

مدیرعامل گروه مالی نماد غدیر با اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی از اقدامات و برنامه های آتی این هلدینگ 9 هزار میلیارد تومانی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جلسه معارفه گروه مالی نماد غدیر، چهارشنبه بعداز ظهر با حضور میلاد فروغی مدیرعامل، معبود عباس زاده نماینده سهامدار عمده، مژده بادی الهی نماینده ارزش گذار از تامین سرمایه خلیج فارس در محل ساختمان بورس برگزار شد تا این شرکت 9 هزار میلیارد تومانی، آماده عرضه اولیه سهام در آینده نزدیک شود.

بر اساس این گزارش، میلاد فروغی با ارائه توضیحاتی در خصوص معرفی شرکت، اعلام کرد: گروه مالی نماد غدیر به عنوان هلدینگ سرمایه گذاری با سرمایه ثبتی 9 هزار میلیارد تومانی و سال مالی منتهی به شهریور تحت نظارت سازمان بورس فعالیت می کند. این هلدینگ در گذشته تحت عنوان شرکت گسترش صنعت نوین ایرانیان در سال 99 تاسیس شد و سال 1401 نام شرکت تغییر پیدا کرد.

حوزه های فعالیت هلدینگ شامل 5 حوزه مدیریت دارایی، تامین مالی، بیمه، خدمات مالی و کسب و کارهای نوآورانه و دیجیتال است. درآمد هلدینگ در پنج طبقه فوق حاصل می شود. یکی از استراتژی ها در سال های آینده سهم درآمد در حوزه خدمات مالی افزایش یابد. بطوری که سهم درآمدی بخش خدمات مالی افزایش پیدا کند.

بخش قابل توجهی از درآمدها از محل سود سهام ناشی از سرمایه گذاری در نهادهای مالی زیرمجموعه است. با توجه به اینکه روند تقسیم سود طی چهار سال گذشته حدود 90 درصد بوده، روند توسعه نیز متوقف نشده و در زنجیره خدمات مالی، فناوری و سایز حوزه ها، سرمایه گذاری های مناسبی صورت گیرد.

در بخش مدیریت دارایی دو سرفصل سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد که در سر فصل مستقیم، شرکت های سرمایه گذاری اعتضاد غدیر، زرین پرشیا، آپادانا ایساتیس ، آذر و دی و در سرفصل غیر مستقیم سبدگردان سهند و تامین سرمایه دماوند مشغول به فعالیت هستند.

در این بخش توسعه فعالیت در بازار مشتقه، اصلاح و بهینه سازی پرتفوی سرمایه گذاری ها با هدف پایدارسازی سود، خروج از سرمایه گذاری های غیر مولد، ارتقای هم افزایی و بهره مندی از قابلیت های بالقوه درون گروهی و تاسیس سایر صندوق ها جزو برنامه های آتی قرار دارد.

در این بخش اقداماتی شامل تاسیس 12 صندوق سرمایه گذاری در حوزه های مختلف ، ایجاد مدیریت پرتفوی متمرکز با هدف هماهنگی در ساختار گروه، ایجاد چهار نهاد مالی در حوزه های مختلف انجام شده است.

ترکیب پرتفوی در حوزه مدیریت دارایی در صنایع بدین صورت است که بیشترین سهم با 58.7 درصد به صنعت شیمیایی تعلق دارد. هلدینگ سال 1402 بالغ بر 1.8 هزار میلیارد تومان درآمد از این حوزه کسب کرد که در سال جاری به 4.4 هزار میلیارد تومان رسیده است.

در بخش خدمات مالی طی سال جاری دو شرکت تامین سرمایه دماوند و توسعه تیتانیوم ایرانیان فعال بوده و تاسیس کارگزاری و صرافی در دستور کار است. اقداماتی چون کسب رتبه برتر نهادهای مالی از دیدگاه شرکت بورس در حوزه ارزش گذاری، تعهد خرید و مشاور عرضه، مشاور افزایش سرمایه دومین افزایش سرمایه بزرگ بازار سرمایه از محل سود انباشته، ارزش گذاری و قبول تعهد خرید بزرگترین عرضه در بورس و فرابورس، کسب سهم ۳۰ و ۴۰ درصدی از تعداد و حجم عرضه‌های اولیه در سال جاری انجام شده است.

همچنین تکمیل زنجیره ارزش از طریق تملک یک شرکت کارگزاری با هدف توسعه شبکه بازاریابی و حضور در بازارهای هدف، توسعه خدمات کاربردی در حوزه آموزش و مشاور کسب و کار، توسعه ابزارهای مالی در حوزه خدمات مالی نوین( توکنایز کردن دارایی‌ها)، توسعه خدمات مالی در حوزه ارزش گذاری شرکت‌های استارت آپی و کسب مجوزهای ارزش گذاری لازم در برنامه‌های آتی قرار دارد.

درآمد حوزه خدمات مالی در سال مالی منتهی به شهریور 1402 بالغ بر 4 میلیارد تومان بوده که در سال مالی جاری به 7.9 میلیارد تومان رسیده و براورد شده در سال مالی 1404 به 18 میلیارد تومان برسد.

در حوزه تامین مالی شرکت تامین سرمایه دماوند فعالیت دارد و در سال مالی جاری اقدامات شرکتی و دولتی و شهرداری با حجم ۱۳.۷ هزار میلیارد تومان کسب رتبه نخست تامین مالی(۲۱ درصد از کل)، تامین مالی اوراق شرکتی با حجم ۱۰.۲ هزار میلیارد تومان و کسب رتبه نخست تامین مالی( ۲۲ درصد از کل)، قبول تعهد بازارگردانی با حجم ۲۵.۳ هزار میلیارد تومان کسب رتبه چهارم( ۱۳ درصد از کل)، رتبه‌بندی و توثیق اوراق اجاره ترکیبی برای اولین بار در بازار سرمایه انجام شده است.

افزایش سهم تامین مالی از طریق توسعه ابزاری و افزایش توانگری مالی شرکت‌های تامین سرمایه و لیزینگ با نگاه به تامین مالی خرد، متوسط و کلان، متنوع سازی خطوط کسب و کار و ابزارهای مالی، توسعه ابزارهای مالی در حوزه تامین مالی جزو برنامه‌های آتی این حوزه قرار دارد. بصورت سنتی حوزه بانک هم باید در سبد تامین مالی باشد که اگر شرایط مهیا شد، سرمایه گذاری در این بخش هم صورت خواهد گرفت.

همچنین از ابتدای سال اقداماتی جهت اخذ مجوز از بانک مرکزی آغاز و موافقت اصولی شرکت لیزینگ الوند دریافت شد که در هفته آینده تاسیس شده و مجوز فعالیت آن اخذ می شود.

بخش بیمه یکی دیگر از حوزه های کسب و کاری است که کارگزاری برخط بیمه با نام نماد و خدمات بیمه ای سپهر ایرانیان مشغول فعالیت هستند. توسعه و طراحی محصولات رقابتی و ارزش آفرین در سبد پرتفوی بیمه ای در گروه مالی در دستور کار توسعه قرار دارد. حدود 2 هزار میلیارد تومان پرتفوی بیمه ای تحت مدیریت است که این روند برای سال مالی آینده توسعه خواهد یافت.

در حوزه کسب و کارهای نوین و دیجیتال سه مجموعه خدمات انفورماتیک راهبر، پردازش اطلاعات مالی ارس و دی ونچرز با سبد محصولات متنوع فعالیت می کنند.

استراتژی و چشم انداز

استراتژی گروه مالی شامل توسعه و عمق بخشی به بازار( نفوذ در بازار فعلی)، ورود به بازار جدید( توسعه بازار) حفظ ارتباط با مشتریان، تنوع بخشی و ابزارهای پوشش ریسک، بهبود و توسعه فرایندهای مدیریت سرمایه انسانی، افزایش بهره‌وری کسب و کارهای خدماتی و افزایش سهم آنها در سبد سودآوری هلدینگ، تکمیل زنجیره ارزش و سبد محصولات با تکیه بر محصولات دانش بنیان و نوآور، سرآمدی عملیاتی با توسعه سامانه‌ها و زیرساخت‌های فناور محور و چشم انداز گروه مالی قرار گرفتن جزو ۵ مجموعه برتر خدمات دهنده در حوزه کسب و کار است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید