1. صنایع
دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 231015
کالاهای مورد نیاز کروز به فهرست ترخیص درصدی از گمرک افزوده شد

کالاهای مورد نیاز کروز به فهرست ترخیص درصدی از گمرک افزوده شد

سازمان توسعه تجارت با درخواست شرکت کروز برای ترخیص درصدی کالاهای مورد نیاز با تعرفه‌های مجاز، موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، نرگس باقری زمردی مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات، موضوع افزودن ردیف تعرفه به فهرست ترخیص درصدی را به مدیر کل دفتر واردات گمرک ابلاغ کرد.

بر اساس این گزارش به پیوست نامه ۲۱ بهمن سرپرست معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صنعت در خصوص اضافه کردن ردیف تعرفه‌های شرکت کروز به شرح جدول ذیل به فهرست تعرفه‌های مجاز ترخیص درصدی به استحضار می‌رسد. تا زمان اعتبار مصوبه مرجع ذیصلاح برای ترخیص درصدی، کد تعرفه‌های فوق با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه نیز مشمول ترخیص درصدی خواهند بود.

حامد عاملی سرپرست معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صنعت، موضوع ترخیص درصدی به صورت موردی برای شرکت کروز را به رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت کروز طبق نامه ۱۴ بهمن خواستار ترخیص ۹۰ درصدی کالاهای درخواستی شده است. دستور دهید به منظور تامین مواد اولیه مورد نیاز شرکت‌های تولیدی و عدم ایجاد وقفه در تولید نسبت به افزودن ردیف تعرفه‌های درخواستی این شرکت به شرح جدول ذیل به فهرست تعرفه‌های مجاز جهت ترخیص درصدی از گمرک اقدام لازم معمول شود.

کالاهای مورد نیاز کروز به فهرست ترخیص درصدی از گمرک افزوده شد

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید