1. صنایع
دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ۱۱:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 231034
محدودیت‌های بی سابقه 30 تا 80 درصدی برق فولادسازان شروع شد!

محدودیت‌های بی سابقه 30 تا 80 درصدی برق فولادسازان شروع شد!

دبیر انجمن فولاد از اعمال محدودیت‌های بی سابقه 30 تا 80 درصدی برق شرکت های فولادی از نیمه دوم فروردین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، رسول خلیفه سلطانی با انتقاد از اعمال محدودیت‌های بی سابقه برق برای شرکت های فولادی، اعلام کرد: این صنعت با گذشت کمتر از ۲۰ روز از آغاز سال جدید با محدودیت‌های شدید و غافلگیرانه برق و کاهش ۳۰ تا ۵۰ و حتی 80 درصدی تامین انرژی مواجه شده‌ که در سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: فولادسازان که تا سال گذشته با مشکلات جدی در تأمین گاز و برق روبرو بودند، انتظار داشتند حداقل یک ماه از سال جدید را بدون محدودیت‌های انرژی پشت سر بگذارند اما از نیمه فروردین‌ به‌طور ناگهانی با اخطارهای اداره‌های برق مواجه شده و ناچار به کاهش مصرف برق شده‌اند. این وضعیت نه تنها روند تولید را مختل کرده بلکه باعث افزایش نگرانی‌ها از تاثیر آن بر اشتغال و بازارهای داخلی نیز شده است.

طبق اعلام شرکت‌های بزرگ مانند فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب، فولاد سیرجان ایرانیان و ... مجبور به کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق شده‌اند.

وزیر صنعت علاوه بر مکاتبه با وزیر نیرو، اعتراض شرکت ها را در هیئت دولت هم مطرح کرده و پیگیر موضوع بوده و امید است با درایت دولت و مساعدت وزارت نیرو به نتایج موثری برسد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید