1. صنایع
دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ۱۲:۴۴
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 231042
آخرین تحولات کامودیتی‌ها با تدوام رشد طلا، کاهش نفت و بهبود فلزات

آخرین تحولات کامودیتی‌ها با تدوام رشد طلا، کاهش نفت و بهبود فلزات

بازار جهانی کامودیتی ها به دلایلی از جمله تنش‌های تجاری، شاهد تدوام صعود طلا، کاهش قیمت نفت و افزایش فلزات همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، آخرین وضعیت بازارهای جهانی از جمله قیمت طلا، نفت، روند فلزات پایه و ... از سوی کارگزاری بانک ملت اعلام شد.

براساس این گزارش، قیمت طلا هفته گذشته به دنبال کاهش ارزش دلار آمریکا و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن پس از تشدید تنش‌های تجاری آمریکا و چین با افزایش 199 دلاری 3،236 دلار در هر اونس همراه شد. عواملی مانند تاثیر 700 میلیارد دلاری کالاهای مبادله شده اقتصادهای بزرگ در هر سال، کاهش دارایی‌های ریسک‌پذیر مرتبط با رشد اقتصاد جهانی و حمایت از جریان‌های ورودی به دارایی‌های امن بر بازار طلا تاثیرگذار است. 

به لحاظ سیاست پولی، فدرال رزرو آمریکا هیچ نشانه‌ای مبنی بر مداخله در سیاست جهت محدود کردن افزایش بازدهی بلندمدت ارائه نکرد اما سایر عوامل از جمله کاهش تورم در گزارش CPI ماه مارس از کاهش نرخ بهره در سال جاری همچنین دارایی‌های شمش حمایت می‌کند. 

نفت نیز به دلیل تشدید نگرانی‌ها پیرامون مازاد عرضه نفت ناشی از تسریع برنامه‌های افزایش تولید اوپک پلاس با کاهش 2 دلاری 64 دلار در هر بشکه معامله شد. بطور کلی به دلیل ریسک‌های عرضه و تقاضا قیمت نفت همچنان در وضعیت متزلزلی قرار دارد.

هر تن متانول چین تحت تاثیر تشدید تنش‌های تجاری و مازاد عرضه با کاهش به 262 دلار رسید. در بازار اوره هم میانگین قیمتی هر تن اوره فوب ایران و خاورمیانه به دلیل محدودیت عرضه با افزایش به 355 و 387 دلار بالغ شد.

در بازار فلزات اساسی قیمت هر تن آلومینیوم به دلیل محدودیت عرضه چین علیرغم تشدید تنش‌های تجاری آمریکا و چین و کاهش تقاضای جهانی با افزایش جزئی به 2،402 دلار رسید. قیمت مس تحت تاثیر افزایش قیمت معاملات آتی، تشدید نگرانی‌ها پیرامون عرضه، ریسک‌های ناشی از کاهش تقاضای تولید در بحبوحه اعلام تعرفه‌های جدید ترامپ با افزایش 9،146 دلار بر تن معامله شد. 

قیمت روی نیز به دلیل روند نزولی قیمت معاملات آتی تحت تاثیر افزایش عرضه و تقاضای پایین با کاهش جزئی 2،657 دلار بر تن معامله شد. قیمت محموله‌های سنگ آهن با محتوای آهن 62 درصد به دلیل تشدید تنش‌های تجاری میان چین و آمریکا، ابهامات بازار، کاهش سطح معاملات و پیش‌بینی‌ها پیرامون افزایش رکود اقتصادی با کاهش 100 دلار بر تن معامله شد.

جهت اطلاعات بیشتر و دریافت فایل به tacodal.ir و mellatbroker.ir مراجعه شود.

67fcd1ca4f892.jpg

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید