
موج تازه تحولات مدیریتی درسازمان بورس/ هسته مشاوره 5 نفره با حضور قلعه بانی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی انتشار خبر دیروز بورس پرس مبنی برحضور حسن امیری معاون خوشنام سایپا در سازمان بورس، تحولات مدیریتی تازه ایی در نهاد ناظر بازار سرمایه شکل گرفته است.
براساس این گزارش، منابع بسیار موثق به بورس پرس اعلام کرده اند که دیروز حکم حسن امیری به عنوان معاون جدید نظارت بر بورس ها و ناشران از سوی محمد فطانت رئیس سازمان بورس قطعی شده و وی رسما" به جای محمدرضا عربی (که از مهر سال گذشته از شرکت بورس به سازمان بورس آمده بود ) ، عهده دار این سمت مهم شده است.
در این میان عربی همچنان عضو هیات مدیره سازمان بورس تا احتمالا" اردیبشهت سال آینده خواهد بود.
علاوه بر این ، رئیس سازمان بورس درحالی بعد از حدود سه ماه دست به اولین تغییرات مدیریتی زده که تحول مهم دیگر شکل گیری هسته مشاوره 5 نفره با ترکیب متفاوت و متنوعی است که نشان دهنده برنامه های توسعه ایی و همه جانبه فطانت برای بازار سرمایه است.
به این ترتیب رئیس سازمان بورس دیروز احکام مشاوره برای احمد قلعه بانی (مدیرعامل سابق سایپا ، شرکت ملی نفت و ملی مس )، مسعود کمالی اردکانی ( رایزن سابق بازرگانی ایران در چین ) ، دکتر فرهاد ریاضت (عضو هیئت مدیره بانک های ایران و اروپا، بانک های آسیا و اقیانوسیه، معاون ریاست بانک صنعت و معدن، رئیس مرکز تحقیقات مدیریت دانشگاه)، دکتر سید علی حسینی (مدیرعامل کنونی شرکت بورس انرژی و معاون سابق سازمان بورس) و محمدرضا مصلحی (مدیرعامل سابق و عضو هیات مدیره سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی و هیئت مدیره سازمان گردشگری ایران، ایران سازه ، صنایع مس شهیدباهنر و.. ) را صادر کرده است.
به گزارش بورس پرس، همچنین درحالی برخی اخبار غیر رسمی و زمزمه ها از تغییر مدیر عامل یکی از بورس ها حکایت کرده اند که از قرار معلوم تغییر سعید مستشار مدیر روابط عمومی و امور بین الملل هم قطعی شده و از فردی به نام سید طاهری نام برده شده است. همچنین قرار است مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و شرکت خدمات بورس هم تفکیک شود.
بورس پرس اخبار تکمیلی این تحولات را متعاقبا" اعلام می کند.
انتهای پیام










