1. شرکت ها
سه شنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 10307
تصمیم سخت یک سهامدار برای فروش بلوک 19 درصدی "فایرا"
۲۵ اسفند انجام می شود:

تصمیم سخت یک سهامدار برای فروش بلوک 19 درصدی "فایرا"

سهامدار عمده شرکت آلومینیوم ایران در تصمیمی سخت بلوک ۱۹.۹۶ درصدی این شرکت را به ارزش ۱۰۲ میلیارد تومان واگذار می کند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سرمایه گذاری مهر اقتصاد ایرانیان که یکی از فعالان نام آشنای بازار سهام بشمار می رود، در صدد واگذاری بلوک 19.9 درصدی  آلومینیوم ایران و خروج از ترکیب سهامداری این شرکت مشمول اصل 44 و 60.7 میلیارد تومانی برآمده است.

به این ترتیب، 25 اسفند ماه این سهامدار حقوقی بیش از 121 میلیون و 233 میلیون سهم "فایرا" را به قیمت پایه هر سهم 845 تومان و به ارزش 102 میلیارد تومان روانه میز فروش می کند. اما آنچه این تصمیم و عرضه را سخت کرده مربوط به شرایط واگذاری است که به صورت یکجا و نقد تعیین شده است.

به همین دلیل هر چند 102 میلیارد تومان رقم چندان بزرگی برای سرمایه گذاران حقوقی بشمار نمی رود اما با درنظر گرفتن کمبود نقدینگی، وضعیت منابع مالی در روزهای پایانی سال،شرایط بازار سهام و اوضاع شرکت ها و صنایع ، تامین و تجهیز 102 میلیارد تومان برای خرید بلوک 19 درصدی یک شرکت که در نهایت به کسب یک یا نهایتا" دو کرسی هیات مدیره خواهد انجامید، کمی  مشکل و سخت به نظر می رسد مگر اینکه از قبل هماهنگی هایی با مشتریان بالقوه به عمل آمده باشد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید