1. دیگر رسانه ها
سه شنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۴:۳۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 10317
قیمت گذاری های جدید خودرو پس از محاسبه تورم توسط بانک مرکزی
رییس شورای رقابت خبر داد:

قیمت گذاری های جدید خودرو پس از محاسبه تورم توسط بانک مرکزی

رییس شورای رقابت گفت: قیمت گذاری های جدید خودرو پس از محاسبه تورم از سوی بانک مرکزی اعلام می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،رضا شیوا، رییس شورای رقابت در گفتگو با ایلنا در خصوص بررسی انحصاری شدن واردات خودرو و احتمال ورود این شورا به حوزه قیمت‌گذاری این محصولات گفت: با توجه به آیین نامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تنها خودروهایی اجازه ورود به کشور را دارند که دارای خدمات پس از فروش باشند براین اساس وزارت صنایع تلاش کرد تا کلیه خودروهایی که وارد می شوند دارای نمایندگی پس از فروش باشند و دیگر شورای رقابت در این زمینه ورود نخواهد کرد.

وی افزود: بر این اساس واردات خودروهمانند گذشته از سوی کلیه افراد حقیقی و حقوقی انجام خواهد شد و نمایندگی ها هم موظف شدند تا بر اساس این توافق نامه خدمات پس از فروش ارائه دهند.

رییس شورای رقابت در خصوص تغییرات قیمتی درسال جدید نیز گفت: این موضوع براساس محاسبه تورم از سوی بانک مرکزی مورد بررسی قرار می گیرد و هفته آینده در جلسه شورای رقابت رسیدگی خواهد شد.
انتهای پیام/

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید