1. سایر حوزه ها
سه شنبه, ۰۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 108602
اولتیماتوم عراقچی به 1+4 برای تسریع در اجرای تعهدات

اولتیماتوم عراقچی به 1+4 برای تسریع در اجرای تعهدات

معاون وزیر خارجه گفت: در صورت تعلل در اجرای تعهدات اعضای برجام، ایران براساس استقلال و منافع تصمیم می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از فارس، چهارمین دور گفت‌وگوهای بلندپایه سیاسی بین ایران و اتحادیه اروپا، روز گذشته در دو نوبت بعدازظهر و شب به ریاست مشترک عباس عراقچی و هلگا اشمید دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار شد.

دستور کار گفت‌وگوها، ناظر به همکاری‌های دو جانبه در حوزه‌های کشاورزی، آموزش و تحقیقات، تجارت، انرژی و تغییرات آب و هوا، حمل و نقل، مساﺋل بانکی، پناهندگان، مواد مخدر، بلایای طبیعی، حقوق بشر و مبارزه با تروریسم بود. طرفین ضمن بررسی عملکرد سال گذشته در هر یک از حوزه‌های مذکور، پیرامون نحوه پیشبرد برنامه‌های آتی توافق کردند. بخش دوم این دور از گفت‌وگوها به تبادل نظر در مورد مساﺋل منطقه‌ای اختصاص داشت.

عراقچی با تأکید بر اهمیت راهبردی برجام برای صلح و امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای و تأیید پایبندی کامل ایران به تعهدات ذیل برجام در سیزدهمین گزارش پی در پی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ضرورت تسریع در اجرای کارآمد، قابل دوام و متقابل تعهدات سایر اعضای برجام و به خصوص اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی، در شرایط خروج غیر قانونی آمریکا از توافق را اعلام کرد.

وی افزود: تعلل در اجرای تعهدات، این دستاورد مهم دیپلماسی برای جامعه بین‌المللی را با چالش جدی روبرو خواهد ساخت و ایران در این صورت بر اساس استقلال و منافع تصمیم خواهد گرفت. 

انتهای پیام
 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید