1. سایر حوزه ها
چهارشنبه, ۰۷ آذر ۱۳۹۷ ۱۸:۳۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 108667
پیش بینی همتی از آینده نرخ تورم و ارز و تامین منابع مسکن

پیش بینی همتی از آینده نرخ تورم و ارز و تامین منابع مسکن

رییس بانک مرکزی ضمن اشاره به اهمیت تامین منابع بخش مسکن،آینده نرخ تورم و ارز را پیش بینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عبدالناصر همتی در حاشیه جلسه هیات دولت درباره وضعیت بازار ارز گفت: عرضه ارز افزایش یافته و با تعادل بین عرضه و تقاضا، نرخ باید به سمت تعادل حرکت کند، در حال حاضر روند حرکتی رضایت بخش است.

وی درباره پیش‌بینی دلار هم گفت: قیمت ارز را بازار تعیین می‌کند و نمی‌توانیم قیمت مشخصی برای آن اعلام کنیم.باید وارد دوره رونق شویم، با روندی که در نرخ تورم و ارز وجود دارد پیش‌بینی می‌کنیم اوضاع بهتر شود.

همتی درباره وام مسکن هم توضیح داد: در بخش مسکن باید توسعه جدی داشته باشیم چرا که مسکن نقش مهمی در رشد اقتصادی دارد. تامین منابع این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است،برای سال آینده باید برنامه تامین منابع را پیش‌بینی کنیم و در حال مطالعه بر روی آن هستیم که ابعاد آن به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید