1. دیگر رسانه ها
چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۲۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 109894
یوآن ارز غالب جهانی می‌شود
یک اقتصاد دان :

یوآن ارز غالب جهانی می‌شود

یک اقتصاددان اعلام کرد: مبادلات یوآن در جهان بسیار مناسب بوده و در آینده ارز غالب جهانی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از راشاتودی، شی‌لو گفت : اهمیت جهانی ارز یوآن چین رو به افزایش بوده و در صورتی که پکن سیستم مالی خود را به روی کشورهای دیگر باز کند،‌ جریان مبادلات پول در بلندمدت رو به رشد است. 

وی افزود : یوآن یک ارز بسیار مهم در جهان می‌شود چرا که چین به سرمایه‌های خارجی اجازه می‌دهد وارد کشور شوند و همچنین پروژه یک جاده و یک کمربند که یک ابتکار تجاری است را راه‌اندازی می‌کند. 

این اقتصاد دان توضیح داد:برخلاف تصور مردم که نمی‌پذیرند، ارزش یوآن پایین نمی‌آید و این ارز در طولانی مدت غالب خواهد بود. 

سوئیفت در گزارش اخیر اعلام کرد: یوآن ششمین ارز داخلی پراستفاده در جهان است و بعد از دلارکانادا قرار گرفته است. 

بانک HSBC هم توضیح داد: بازارها روی جنگ تجاری چین و آمریکا متمرکز هستند چرا که بیشترین تاثیر را روی ارزش یوآن خواهند داشت. بازگشایی بازارهای چین به سوی سرمایه‌گذاران بسیار مهم است و می‌تواند نفوذ این ارز را در بازارهای جهانی افزایش دهد. 

کشورهای جهان دریافته‌اند سلطه دلار بر بازارهای جهانی باعث تضعیف اقتصاد آنها شده و طی سال‌های گذشته پیمان‌های دو جانبه و چند جانبه را برای رواج ارزهای داخلی در مبادلات‌ راه‌اندازی می‌کنند.  طی چند سال گذشته چندین پیمان ارزی بین کشورها از جمله چین و روسیه امضا شده است.

کارشناسان می‌گویند این پیمان‌ها می‌تواند سلطه دلار را در بازارهای جهانی کمرنگ کند. 

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید