
40 امضاء برای استیضاح وزیر اقتصاد بعد از درگیری مسئولان گمرک با نماینده مجلس
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایلنا، علی کرد در جمع خبرنگاران اعلام کرد: نمایندگان استیضاح وزیر اقتصاد را به دلیل توهین به نماینده سراوان کلید زدهاند و عزل رئیس و مسئول حراست گمرک را دنبال خواهند کرد که تاکنون 40 امضا جمع شده است.
بنابراین گزارش،روز گذشته محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان با حضور در یک مکان اداری درخواستی خارج از قانون از کارمند اداره گمرک داشت که با مخالفت کارمند مواجه شد که اعلام کرد، از شما دستور نمیگیرم. سپس درازهی با لحنی توهینآمیز با کارمند حرف میزند و الفاظ زشتی را خطاب به وی به کار میبرد. در نهایت این برخورد زشت نماینده سراوان با کارمند اداره گمرک سبب شد که یکی از مراجعان وی را با عصبانیت به بیرون براند.
اما فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد در جلسه علنی مجلس پس از طرح موضوع انتشار کلیپ این ماجرا در فضای مجازی، از درازهی عذرخواهی کرد و کلیپ را تقطیعشده و خلاف واقعیت دانست.
انتهای پیام








