1. سایر حوزه ها
یکشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۵:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 12132
متقاضی خرید پرسپولیس واریز وجه کرد

متقاضی خرید پرسپولیس واریز وجه کرد

یکی از متقاضیان خرید باشگاه پرسپولیس مدارک خود مبنی بر واریز کردن پول اولیه پیش از روز سه‌شنبه هفته گذشته را تحویل سازمان خصوصی‌سازی داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از تسنیم، شرکت بهنام پیشروی کیش که یکی از متقاضیان خرید باشگاه پرسپولیس است، امروز (یک‌شنبه) مدارک مورد نیاز خود را با هماهنگی سازمان خصوصی‌سازی به این سازمان تحویل داد.

این شرکت در روز مزایده (چهارشنبه هفته گذشته) نتوانست فیش پرداخت پول اولیه را به سازمان تحویل دهد و رقیب آن یعنی حسین هدایتی سر موعد این کار را انجام داده بود. این شرکت اعلام کرده که به دلیل تحریم، برای انتقال پول از استانبول ترکیه به ایران به مشکل خورد و پرداخت پول اولیه با وقفه صورت گرفت. در همین راستا، شرکت بهنام پیش‌رو مستندات واریزی خود را امروز به سازمان خصوصی‌سازی تحویل داد.

مبلغ پیشنهادی این شرکت 298 میلیارد تومان و دو میلیارد بیشتر از شرکت استیل آذین است. قرار است امروز جلسه‌ای درباره این موضوع برگزار و برنده مزایده مشخص شود.

انتهای پیام/

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید