
نمایشگاه دائمی حمایت از تولید داخل همراه اول آغاز بکار کرد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امروز با حضور فرامرز رستگار دبیر و عضو هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات، نمایشگاه دائمی حمایت از تولید داخل اپراتور اول در برج همراه آغاز بکار کرد.
بر اساس این گزارش، همراه اول به عنوان بزرگترین حامی شرکت های تولیدکننده داخلی و ارائه دهندگان محصولات بومی در راستای سیاست های تبیین شده در دو وزارت ارتباطات و صنعت، اقدام به برگزاری نمایشگاه دائمی حمایت از تولید داخل کرده است.
در این نمایشگاه علاوه بر تجهیزات passive شبکه که امکان تولید آن در داخل وجود دارد، محصولات و خدمات مورد نیاز بخش های فنی شبکه نیز ارائه خواهد شد. به این ترتیب تامین کنندگان تجهیزات، محصولات و راهکارهای مخابراتی قادر خواهند بود با حضور در این نمایشگاه، نسبت به ارائه محصولات یا انجام مذاکرات فنی و معرفی اقدام کنند.
این فضا با هدف تسهیل تعاملات با تولیدکنندگان، افزایش شفافیت ها، آماده سازی محیط رقابتی و حمایت از شرکت های نوپا در کنار شرکت های باسابقه، در راستای هدفمندسازی تولید و فعالیت های پژوهشی مبتنی بر نیاز بازار راه اندازی شده است.
همراه اول در سالیان اخیر ضمن پایبندی کامل به مصوبه ۱۶۳ کمیسیون تنظیم مقررات، رتبه برتر استفاده حداکثری از منابع و مهارت های ایرانی را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام






