1. سایر حوزه ها
سه شنبه, ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 136737
بخش دوم راکتور اراک سه هفته‌ آینده راه‌اندازی می‌شود /اجرای بزرگترین کارگاه صنعتی
رئیس سازمان انرژی اتمی:

بخش دوم راکتور اراک سه هفته‌ آینده راه‌اندازی می‌شود /اجرای بزرگترین کارگاه صنعتی

رئیس سازمان انرژی اتمی با اعلام اجرای بزرگترین کارگاه صنعتی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار در بوشهر گفت: بخش دوم راکتور اراک تا سه هفته‌ آینده راه اندازی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایرنا، علی اکبر صالحی پس از حضور در کمیسیون آموزش مجلس گفت: ظرف حداکثر سه هفته آینده قسمت ثانویه راکتور آب سنگین اراک را راه اندازی خواهیم کرد. راکتور اراک قسمت اولیه و ثانویه دارد که بخش عمده ای از فرآیندها در قسمت ثانویه انجام می گیرد.

وی افزود: ماشین جایگذاری و جابجایی سوخت هم که ناقص بود و یک بعد آن کامل نبود، ظرف دو سه هفته آینده نصب می‌شود. راکتور دو و سه بوشهر هم دو سال است شروع شده که بر اساس برنامه ریزی در سال ۱۴۰۴ راکتور دوم و در سال  ۱۴۰۶ راکتور سوم راه اندازی خواهد شد.

صالحی با بیان اینکه  راکتور ۲ طبق زمان بندی جلو می رود، ادامه داد: بزرگترین کارگاه صنعتی از نظر دلاری به ارزش ۱۰ میلیارد دلار در بوشهر در دست اجرا است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید