1. سایر حوزه ها
سه شنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۸ ۱۶:۰۳
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 137145
شبنم نعمت‌زاده: پدرم خوب نبود اما برای مدیر خوبی بود / صادقانه کار کردم

شبنم نعمت‌زاده: پدرم خوب نبود اما برای مدیر خوبی بود / صادقانه کار کردم

شبنم نعمت‌زاده در چهارمین جلسه رسیدگی به اتهامات گفت: پدرم خوب نبود ۴۰ سال تنها بودم و پدری نداشتم ولی برای مملکت مدیر خوبی بود و به‌ عنوان مدیر خوب به وی مدیون هستم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایسنا ، شبنم نعمت زاده در چهارمین جلسه رسیدگی به اتهامات دادگاه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی گفت: آبروی خود و خانواده را نمی‌برم و صادقانه کار کردم. پدر من پدر خوبی نبود. ولی برای مملکت مدیر خوبی بوده است و نه به‌عنوان پدربلکه به‌عنوان مدیر خوب به وی مدیون هستم.

وی افزود: ۴۰ سال تنها بودم و پدری نداشتم. وی بیش از صد شهرک صنعتی راه‌اندازی کرد و تمام عید و تعطیلات در ماهشهر بودیم . آنجا بیابان بود تا ماهشهر ساخته شد. به همین دلیل به‌عنوان مدیر از پدر سپاسگزارم و مدیران و جوانان و حتی طلبکارها از امثال پدرم استفاده کنند. وی همه گونه مشاوره می‌دهد و اطلاعات زیادی دارد. ولی اتفاقاتی به پدر نسبت داده شده که خوب نبود. در خانواده پدر خوبی نبود و نه شب وی را می‌دیدیم و نه صبح، وقتی خواب بودیم می‌آمد و وقتی بیدار می‌شدیم رفته بود. انتساب‌ها صحیح نیست.

این متهم ادامه داد: بنده برای کارها ، شخصا مراجعه می‌کردم و آقازادگی و دختر فلانی بودن برای من صدق ندارد.

قاضی مسعودی مقام خطاب به نعمت‌زاده گفت: قرار بازداشت تا ۱۶ آبان سال جاری پابرجا است و بعد از آن هم اگر رأی صادر شده باشد که براساس آن اقدام می‌شود و اگر صادر نشده باشد به‌طور قطع قرار بازداشت به لحاظ وجود بیم فرار تمدید می‌شود.

وی افزود:به دوستان و آشنایانتان بگویید زیاد نامه‌نگاری نکنند. در مرحله دادسرا دو ماه بعد از بازداشت آزاد شدید و چون گزارش‌هایی رسید مبنی بر اینکه قصد خروج از کشور را دارید، قرار بازداشت صادر شد . در رابطه با وثیقه‌هایی که آوردید و وثیقه‌گذاران نیز گزارش دادیم و برای آنها در دادسرا پرونده تشکیل شده است.

نعمت‌زاده خطاب به قاضی گفت: هیچ کدام از این افراد را نمی‌شناسم و خانواده‌ این وثیقه‌ها را آوردند.

براساس این گزارش، نعمت‌زاده که رئیس هیئت مدیره شرکت دارویی رسا را بر عهده داشت به قصد اخلال در نظام دارویی اتهامات متعددی را مرتکب شده و در پاسخ به سوال قاضی درباره میزان دارایی‌ها از ۵۰۰ حساب بانکی صحبت کرد که برای افتتاح هیچ حسابی به شهرستان‌ها نرفته است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید