1. دیگر رسانه ها
یکشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ ۱۶:۵۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 147194
دانشمندان چینی دو نوع ویروس کرونا کشف کردند

دانشمندان چینی دو نوع ویروس کرونا کشف کردند

دانشمندان چینی از کشف دو نوع ویروس جدید کرونا خبر دادند که یکی در مقایسه با دیگری قابلیت سرایت بیشتری دارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، دانشمندان چینی موفق به کشف دو نوع ویروس جدید کرونا شده اند که یکی از آنها در مقایسه با دیگری قابلیت سرایت بیشتری دارد.

بر اساس این گزارش، ژن های ۱۰۳ نمونه ویروس تجزیه و تحلیل شده و همه به غیر از دو مورد را می توان در دو نوع L و S طبقه بندی کرد. نوع L که ۷۰ درصد نمونه ها را شامل می شود،تهاجمی تر از نوع S است. نوع S قدیمی تر بوده و ویژگی ژن های آن نزدیکتر به ویروسی است که در خفاش ها تشخیص داده شده است.

بیماران عمدتا به یکی از این دو نوع ویروس آلوده شده اند اما دو نفر از جمله یک بیمار آمریکایی که به شهر ووهان چین سفر کرده بود، احتمالا به هر دو نوع ویروس آلوده شده است.

هنوز مشخص نیست چطور نوع L  تکامل یافته و سمی تر شده است. ممکن است این ویروس جهش های ژنتیکی بیشتری بکند و تحقیقات بیشتری باید روی ژن های آن انجام شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید