1. شرکت ها
شنبه, ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ ۱۶:۱۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 149281
دو اقدام مهندسی سایپا در خطوط تولید برای مقابله با کرونا

دو اقدام مهندسی سایپا در خطوط تولید برای مقابله با کرونا

معاون مهندسی سایپا از اعمال تغییرات کاری در تمامی خطوط تولید در سایت‌های مختلف گروه با هدف رعایت فاصله فردی بین کارکنان تا زمان پایان اپیدمی ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، پرویز آفتاب‌سوار اظهار داشت: با دستور و تاکید مدیرعامل سایپا و در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و صیانت از سلامت کارکنان و سرمایه‌های انسانی گروه ، برای نخستین بار تغییراتی در خطوط تولید در سایت‌های مختلف با هدف رعایت فاصله فردی بین کارکنان در حین کار تا زمان پایان اپیدمی ویروس کرونا صورت گرفته است.

وی افزود:در مرحله نخست شروع فعالیت خطوط تولید سایپا در یک نوبت و با حضور ۲۵ تا۳۰ درصد نیروی انسانی بصورت چرخشی خواهد بود. فاصله‌ گذاری فردی به‌گونه‌ای است که در هر ایستگاه تولیدی بطور میانگین دو نفر با رعایت حریم فردی حضور خواهند داشت تا ضریب سلامتی و ایمنی کارکنان حفظ شود.

این مقام مسئول ادامه داد: با این طراحی ضمن کاهش ظرفیت تولید سایپا که امکان اجرای طرح فاصله گذاری را میسر خواهد کرد، کاهش ساعات کاری نیز جهت حضور کمتر کارکنان در محل کار اجرا شده است. برنامه ایجاد فاصله فردی در گروه به‌ موازات رعایت بهداشت فردی، تجهیز نیروها به اقلام حفاظتی نظیر ماسک و دستکش و پاک‌سازی و ضدعفونی مداوم محیط کار به‌ اجرا درآمده و تا پایان اپیدمی ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.

وی عنوان کرد: در گام‌های بعدی و پس از حصول اطمینان نسبت به حفظ سلامتی نیروی انسانی، ظرفیت خطوط گروه با رعایت شرایط فوق افزایش خواهد یافت. حفظ سلامت کارکنان به عنوان سرمایه‌های انسانی، مهم‌ترین اولویت مدیران گروه سایپا در مسیر تولید خواهد بود و تلاش خواهیم کرد خطوط با حضور بهینه و ایمن نیروی انسانی به فعالیت ادامه دهند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید