
علت ازدحام دفاتر فروش سیم کارت و دستور صدور آنلاین به اپراتورها
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایرنا،حسین فلاح جوشقانی با اشاره به این که اپراتورها بدون هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات اقدام به ارائه سیم کارت های رایگان کرده اند گفت: اپراتورها با این پیش فرض که افراد متقاضی وام یک میلیون تومانی ممکن است جزو اقشار ضعیف جامعه باشند، تصمیم گرفتند سیم کارتها را به صورت رایگان در اختیار آنها قرار دهند. این اتفاق موجب شلوغی دفاتر فروش شد که با دستورالعملهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند همخوانی نداشت.
وی افزود: در پی واکنش وزیر ارتباطات به این مسئله، مقرر شد به مدت یک یا دو هفته آینده فروش سیم کارت به صورت آنلاین انجام شود و مامور پست هنگام تحویل سیمکارت، فرد را احراز هویت کند. تا بتوانیم بدون مشکل این دوره را پشت سرگذاشته و متقاضیان نیز بتوانند تسهیلات مورد نیاز را دریافت کنند.
فلاح جوشقانی در خصوص خبری که حکایت از ۲.۵ میلیون سرپرست فاقد سیمکارت دارد گفت: با توجه به ضریب نفوذ تلفن همراه و آماری که در این خصوص داریم، بعید به نظر می رسد این تعداد از مردم سیم کارتی نداشته باشند. در فرآیند صدور سیمکارت و احراز هویت میتوان به آمار واقعی دست پیدا کرد.
انتهای پیام








