1. صنایع
سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۹:۴۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 153470
پاشنه آشیل صنعت خودرو از نگاه نماینده مجلس : مافیای واردات و قیمت دستوری

پاشنه آشیل صنعت خودرو از نگاه نماینده مجلس : مافیای واردات و قیمت دستوری

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ، ورود مافیای واردات به صنعت خودروسازی ایران و تعیین قیمت های دستوری را پاشنه آشیل ساماندهی بازار خودرو دانست .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جواد حسینی کیا با اشاره به اینکه صنعت خودروسازی با مافیای واردات تاکنون سرانجام خاصی نداشته ، گفت: ورود مافیای واردات به صنعت خودروسازی و قیمت دستوری ، پاشنه آشیل ساماندهی بازار خودرو بوده و حاشیه بازار که به واسطه دلالان شکل گرفته مانع از ساماندهی بازار خودرو می شود .

وی ادامه داد: توجه به تحقیق و توسعه صنعت خودرو ، سبب افزایش کیفیت و ایجاد رقابت میان تولیدکنندگان می شود و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در بازدید از ایران خودرو ، باید خودروسازی تقویت و جهش تولید این صنعت محقق شود

نماینده سنقر در مجلس افزود: خودروسازان باید حداکثر استفاده را از ظرفیت های تولید ببرند تا با افزایش عرضه وضعیت بازار را سامان دهند.

حسینی کیا با اشاره به تلاش های مدیرعامل ایران خودرو در کاهش مشکلات و افزایش تیراژ تولید درخواست کرد با استفاده از ظرفیت های مغفول مانده، تولید افزایش یاید تا بازار کمی اشباع شود. از سوی دیگر باید با کاهش هزینه های جانبی مانند لجستیک که تاثیر زیادی در قیمت تمام شده محصول دارد در مسیر کاهش بهای تولید خودرو گام برداشته شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید