1. بورس ها
یکشنبه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ ۱۶:۱۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 154308
اثر منفی فروش سهام عدالت و نتیجه مثبت سهامداری ایرانی ها
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد:

اثر منفی فروش سهام عدالت و نتیجه مثبت سهامداری ایرانی ها

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تشویق به فروش سهام عدالت خطای بزرگی است گفت: اگر همه مردم ایران سهامدار باشند راضی به واردات کالاهای لوکس نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از نود اقتصادی، محمد جواد ایروانی با اشاره به اینکه تشویق به فروش سهام عدالت خطای بسیار بزرگی است گفت: در شرایط فعلی که موضوع سهام عدالت داغ است ، فروش سهام ضریب جینی را افزایش می‌دهد.

وی افزود:  اگر همه مردم ایران دارایی مالی و سهام داشته باشند حتما به سیاستگذاری‌ها درباره تولیدات ایرانی و غیرایرانی و واردات توجه بیشتری می‌کنند زیرا هر اقدام و سیاستی روی سهام آنها اثر می‌گذارد.

ایروانی ادامه داد: مثلا اگر قرار باشد واردات کالاهای لوکس خارجی آزاد شود کسی که سهامدار است به هیچ وجه رضایت به چنین کاری نمی‌دهد و به صورت هدفمند دست به مطالبه‌گری می‌زند. مدیران نیز با چنین معیارهایی در افکار عمومی سنجش می‌شوند و همه اینها به تحول در مباحث اقتصادی کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید