1. شرکت ها
سه شنبه, ۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۰۴:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 157268
برنامه بانک فرابورسی برای خروج از شمول ماده 141 با افزایش سرمایه از دو محل

برنامه بانک فرابورسی برای خروج از شمول ماده 141 با افزایش سرمایه از دو محل

بانک فرابورسی و دارای صف فروش از برنامه افزایش سرمایه از دو محل آورده نقدی سهامداران و تجدید ارزیابی دارایی ها جهت خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک دی که در جریان معاملات دوشنبه با افت 3.2 درصدی قیمت سهام و صف فروش روبرو بوده از برنامه افزایش سرمایه از دو محل آورده نقدی سهامداران و تجدید ارزیابی دارایی ها جهت برون رفت از شمول ماده 141 قانون تجارت خبر داد.

براین اساس، "دی" اعلام کرد: حسب تکالیف مجمع عادی بطور فوق‌العاده بانک در ۸ اسفند سال گذشته برای عملکرد سال مالی منتهی به اسفند ۹۷ مبنی بر انجام اقدامات در راستای خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت و عطف به ابلاغیه ۲۸ تیر بانک مرکزی با تأکید بر افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران حداقل به میزان ۲۰۰ درصد سرمایه فعلی جهت ترمیم سرمایه نظارتی و نامه ۳۰ تیر شرکت فرابورس، هیات مدیره افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها و آورده نقدی سهامداران را تصویب کرده است. به همین منظور به معاونت مالی مأموریت داده می شود به قید فوریت نسبت به تهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه اقدام کند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید