1. صنایع
دوشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ ۰۴:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 157924
توقف نماد پنج نماد مثبت و منفی برای برگزاری مجمع سالانه و افزایش سرمایه
در پایان معاملات امروز رخ می دهد:

توقف نماد پنج نماد مثبت و منفی برای برگزاری مجمع سالانه و افزایش سرمایه

در پایان معاملات امروز، نماد پنج شرکت بورسی مثبت و منفی برای برگزاری مجمع سالانه و فوق العاده بسته می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پایان معاملات امروز، نماد شرکت های حمل و نقل بین المللی خلیج فارس، کشتیرانی ایران و لبنیات پاک برای برگزاری مجمع سالانه و نماد بانک کارآفرین و لامیران برای برگزاری مجمع فوق العاده بسته می شود.

براین اساس، چهارشنبه هفته جاری "حفارس، حکشتی و غپاک" برای تصویب صورت های مالی و "وکار، فلامی" برای افزایش سرمایه 216 و 233 درصدی تصمیم گیری می کنند.

بنابراین گزارش، در جریان معاملات یکشنبه، "حکشتی، حفارس، غپاک" با افت 3.9 درصدی، اندک و اندک قیمت و صف فروش، "وکار" با رشد 4.4 درصدی قیمت و "فلامی" با افت 1.2 درصدی قیمت سهام روبرو شدند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
مجید | ۶ سال پیش
با توجه به ریزش قیمت سهام شرکت ها در حدود دو ماه اخیر لطفاً در مورد ریزش قیمت سهام هایی که بیش از شاخص کل بورس که حدود 20000 تا 15000 می باشد(25%) عنایت شود و به وجودشان در بازارهای او ل تا ....تجدید نظر گردد، تا حداقل و حداکثر قیمت سهم خود را رعایت کنند، و موجب نا امنی سرمایه سرمایه گزاران نگردند. موفق و منصور باشید.
0
0