1. صنایع
جمعه, ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ ۲۰:۲۶
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 158076
شرط نداشتن پلاک فعال در فروش فوق‌العاده خودرو حذف شد
مدیر کل صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت :

شرط نداشتن پلاک فعال در فروش فوق‌العاده خودرو حذف شد

مدیر کل صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت از حذف شرط نداشتن پلاک فعال خانوار برای ثبت‌نام محصولات ایران خودرو و سایپاخبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایسنا، سهیل معمارباشی با اشاره به حذف شرط نداشتن پلاک فعال خانوار برای ثبت‌نام خودرو گفت: در حال حاضر تنها موضوع پلاک فعال برای شخص متقاضی مطرح است و شخص متقاضی ثبت‌نام نباید پلاک فعال داشته باشد.

وی افزود: افزایش فروش فوق‌العاده از جمله برنامه‌ها برای کمک به تثبیت آرامش در بازار بوده و در این راستا با دستور وزارت صنعت و تصویب کمیته خودرو مقرر شد طرح واگذاری حدود ۱۵۲ هزار خودرو را برگزار کنیم. یکی از شروط واگذاری، پرداخت ۱۰ درصد قیمت رسمی خودرو در هنگام ثبت‌نام برای اطمینان از خرید توسط متقاضی است.

معمارباشی ادامه داد: این مبلغ هنگام ثبت‌نام به حساب واسطی که توسط شرکت‌های خودروساز اعلام می شود، واریز و تا زمان اعلام منتخبان قرعه‌کشی در یک حساب بانکی به نام فرد متقاضی بلوکه شده می ماند و در صورت عدم برنده شدن، قابل برداشت خواهد شد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressi

انتهای پیام

 

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
نعیم | ۵ سال پیش
سلام
حالا هرچه حذف بشه یا اضاف وقتی ما شانس برنده شدن نداریم ودیگه باید تا اهرپیاده باشیم چه فایده توان مالی که ۳۰۰میلیون بدم پارسی سوار بشم به عنوان یک جوان ایرانی ندارم .بازم میگم خدایا شکرت
0
0