1. بورس ها
شنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۴۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 158095
زمان معامله دو شرکت استانی سهام عدالت در بورس مشخص شد

زمان معامله دو شرکت استانی سهام عدالت در بورس مشخص شد

بورس تهران از زمان انجام داد و ستد سهام دو شرکت سرمایه گذاری استان مرکزی و زنجان در بازار دوم معاملات این بورس و لزوم تعیین کارگزار ناظر سهامداران فعلی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سمیرا خشنود مدیر عملیات بازار شرکت بورس تهران اعلام کرد: از روز دوشنبه 31 شهریور نماد شرکت سرمایه گذاری استان مرکزی (وسمرکز) برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران در پلاک 563 و در فهرست نرخ های بازار دوم، آماده انجام معامله خواهد بود.

سرمایه "وسمرکز" 7.7 هزار میلیارد تومان است و باتوجه به ترکیب پرتفوی سهام بورسی، سرمایه جدید ثبت شده شرکت براساس ارزش پرتفوی یک تیرماه تعیین شده و سهامداران فعلی شرکت باید نسبت به تعیین کارگزار ناظر اقدام کنند.

همچنین از روز دوشنبه 31 شهریور نماد شرکت سرمایه گذاری استان زنجان (وسزنجان) برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران در پلاک 561 و در فهرست نرخ های بازار دوم، آماده انجام معامله خواهد بود.

سرمایه "وسزنجان" 4.7 هزار میلیارد تومان است و باتوجه به ترکیب پرتفوی سهام بورسی، سرمایه جدید ثبت شده شرکت براساس ارزش پرتفوی یک تیرماه تعیین شده و لازم است سهامداران فعلی شرکت نسبت به تعیین کارگزار ناظر اقدام کنند.

به این ترتیب ، مردم استان مرکزی و زنجان که روش غیرمستقیم در سهام عدالت را انتخاب کرده اند می توانند از دوشنبه شاهد داد و ستد سهام این دو شرکت در بازار دوم معاملات بورس تهران باشند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید