
دو برنامه وزیر پیشنهادی وزارت صنعت به مجلس + راهکارهای بهبود وضعیت اقتصادی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایرنا، علیرضا رزم حسینی طی نشستی با اعضای اتاق بازرگانی به شرایط تحریم و اعمال محدودیتها به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: دو برنامه به مجلس ارائه کردم که یکی برای وزارت صنعت مبتنی بر اسناد بالا دستی، احکام برنامه ششم توسعه و سیاست اقتصاد مقاومتی بوده که در شرایط کنونی کمتر قابل اجرا است و دیگری مردمی بودن اقتصاد مبتنی بر اقتصاد مقاومتی و مشارکت بخش خصوصی است.
وی افزود: در این شرایط، معیشت مردم مورد خطر جدی قرار گرفته که باید به دنبال مدیریت مبتنی بر فراوانی کالا، قیمت تمام شده پایین و مشارکت تشکلها اصناف، تولیدکنندگان و اتاق بازرگانی با هم اندیشی و کار کارشناسی مشترک دولت و تشکلهای بخش خصوصی باشیم.
رزم حسینی ادامه داد: کوچک سازی و حذف مقررات مزاحم از راهکارهای بهبود وضع اقتصادی محسوب میشود و در این راستا باید تشریفات اداری را از سر راه برداریم و امضاهای طلایی را کم یا حذف کنیم که با پشتیبانی بخش خصوصی و مجلس به ثمر خواهد نشست.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام









