1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۲۸ مهر ۱۳۹۹ ۱۸:۲۲
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 159311
رکورد هولناک و بی سابقه کرونا با 337 فوت و شناسایی 4251 نفر
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد:

رکورد هولناک و بی سابقه کرونا با 337 فوت و شناسایی 4251 نفر

سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام رکورد بی سابقه آمار فوتی ها و مبتلایان کرونا گفت: با فوت ۳۳۷ بیمار و شناسایی ۴۲۵۱ نفر، روزی سیاه رقم خورد .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سیما سادات لاری درباره آخرین وضعیت آمار کرونا در ایران گفت: از دیروز تا امروز، ۴ هزار و ۲۵۱ بیمار جدید شناسایی شد که هزار و ۹۴۸ نفر از آنها بستری شدند و با فوت ۳۳۷ نفر دیگر مجموع بیماران و جان باختگان به ۵۳۴ هزار و ۶۳۱ و ۳۰ هزار و ۷۱۲ نفر رسید.

وی افزود: تاکنون ۴۳۱ هزار و ۳۶۰ نفر از بیماران،بهبود یافته اند و ۴۷۷۱ مورد هم تحت مراقبت قرار دارند.

لاری ادامه داد: استان های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید