
رشد 120 درصدی ظرفیت مجموعه سازی تیبا در ایدکوپرس سایپا
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی شیخ زاده عضو هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل سایپا در امور تولید، کیفیت و توسعه محصول گفت: با توجه به افزایش تولید محصولات گروه ایکس 200 در سایپا، نیاز به افزایش ظرفیت تولید مجموعه سازی این گروه وجود داشت که با افتتاح سالن جدید تولید در شرکت ایدکوپرس سایپا، ظرفیت تولید این مجموعه ها 120 درصد رشد کرد.
وی افزود: قطعات مورد نیاز محصولات ایکس200 شامل 94 قطعه است که با افتتاح سالن جدید، تولید آن از 700 مجموعه قطعه در روز به 1500 مجموعه قطعه افزایش خواهد یافت.
بنابراین گزارش، ایدکوپرس سایپا در تولید قطعات خودرو جدید شاهین نیز با تولید 103 قطعه از قطعات پرسی در مجموعه سازی خط اَکسل، رام و قطعات بدنه داخلی این خودرو نقش مهمی را در تولید خودرو جدید گروه به عهده دارد. ظرفیت تولید آن برای قطعات خودرو شاهین 60 مجموعه در روز است که از ابتدای دی ماه تولید خواهد شد.
در شرکت ایدکوپرس سایپا، قطعاتی از شاسی و بدنه همچون یال طولی، پنل جلویی شراد، قطعات محفظه چرخ، قطعه پنل انتهایی، محفظه چرخ و ... از خودروهای مختلف گروه و سایر خودروسازان تولید می شود.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام










