
مجلس مانع ادامه بهره مندی نوردکاران از رانت فولاد خواهد شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کاظم موسوی با اشاره به وجود قدرت مافیایی پنهان در حوزه فروش محصولات فولادی به مهر گفت: مجلس به زودی با پیگیریها مانع از تداوم شیوه کنونی یعنی خرید ارزان مواد اولیه و فروش گران به مردم خواهد شد.
وی افزود: قیمت گذاری دستوری فولاد از طرف مجلس مطرح نشده بلکه از سوی دولت پیگیری شد و ریشه رانت در حوزه فولاد نیز همین قیمت گذاری غیرمنطقی است. مجلس اجازه نمی دهد عدهای با خرید ارزان مواد اولیه به راحتی محصولات تولیدی را با نرخ دلار آزاد در بازار سیاه بفروشند.
این نماینده مجلس ادامه داد: نوساناتی که اخیراً در بازار فولاد ایجاد شد و عدم ثبات قیمتها را به دنبال داشت، زمینه ساز برخی مشکلات در بازار سرمایه هم شد. محصولات فولادی از جمله میلگرد و تیرآهن از نیازهای اساسی تولید مسکن است. طی ماههای گذشته و با قیمت دستوری شمش فولاد، برخی خریداران شمش اقدام به گران فروشی در بازار سیاه کردهاندکه نمونه بارز بهرهمندی از رانت است.
موسوی گفت: طبق تجربیات گذشته، قیمت گذاری دستوری به هیچ وجه به صلاح و به سود مردم نبوده و باید اقداماتی برای جلوگیری از این مسائل انجام شود تا از طریق شفافیت، فعالیت دلالان و سوداگران در حوزه کالاها به حداقل برسد.
وی افزود: در مجلس علاوه بر قیمت گذاری فولاد در زمینه قیمت ارز هم مسائلی مطرح شده که حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به عنوان ریشه فساد و تقویت حضور دلالان در اقتصاد در دستورکار است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressi
انتهای پیام









