
آمریکا دو معامله فروش سلاح به عربستان را تعلیق کرد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، دیفنس نیوز از قول منابع آگاه اعلام کرد: دولت بایدن در راستای سیاست توقف خشونت در یمن، فروش دو سری مهمات جنگی به ریاض به ارزش ۷۶۸ میلیون دلار را برای مدتی نامعلوم به حالت تعلیق درآورده است.
بر اساس این گزارش، این تعلیق مربوط به دو معامله بوده که اولی دسامبر ۲۰۲۰ توسط وزارت خارجه آمریکا تأیید شد و شامل فروش ۳۰۰۰ بمب بمب هدایت شونده کوچک "GBU-۳۹" شرکت بوئینگ به ارزش ۲۹۰ میلیون دلار است. معامله دوم شامل فروش هفت هزار بمب هوایی دقیق "Paveway IV" ساخت شرکت ریتون به ارزش ۴۷۸ میلیون دلار بوده است.
احتمال می رود معاملات تسلیحاتی دیگر آمریکا با عربستان هم در آینده تعلیق یا لغو شود.
پیش از این بایدن در سخنرانی در وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود به حمایت از عملیات نظامی ائتلاف عربی در یمن پایان می دهد و تلاش ها برای حل و فصل مسالمتآمیز درگیری را افزایش خواهد داد.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام










