1. دیگر رسانه ها
یکشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ۱۹:۰۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 164790
مواضع رهبر انقلاب درباره تحریم‌ها و برجام

مواضع رهبر انقلاب درباره تحریم‌ها و برجام

رهیر معظم انقلاب ضمن اعلام مواضع ایران درباره تحریم‌ها و برجام، مسئولان را به اتحاد دعوت کرده و فرمودند: نباید در امور سیاسی و اقتصادی به دشمن امید ببندیم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حضرت آیت‌الله خامنه ای در دیدار صبح امروز با فرماندهان ارتش و مسئولان با اشاره بر لزوم اتحاد و همکاری مسئولان، فرمودند: با نشستن و تماشا کردن کاری پیش نمی‌رود. مسئولان با حضور در میدان کار و عمل و با اعتماد به خدا مولفه های قدرت ملی را افزایش دهند و در عمل، تولید قدرت کنند.

درباره تحریم‌ها، آمریکا و اروپا که همه تعهدات برجام را زیرپا گذاشته‌اند حق ندارند شرط و شروط بگذارند.چراکه به هیچکدام از تعهدات برجامی‌ عمل نکرده‌اند. آن طرفی که حق دارد شرط معین کند،ایران است. چون به همه تعهدات عمل کرد و حق داریم برای ادامه برجام شرط بگذاریم.

اگر می‌خواهند به تعهدات برجامی برگردیم، آمریکا باید ابتدا تحریم‌ها را کاملا لغو کند و بعد از راستی‌آزمایی و اطمینان از لغو درست تحریم‌ها به تعهدات برمی‌گردیم. این سیاست قطعی ایران و مورد اتفاق مسئولان است و از آن برنخواهیم گشت.

خطای محاسباتی آمریکا در قبال ملت ایران ادامه دارد و همچنان درک و شناخت صحیحی ندارد.یک نمونه فتنه ۸۸ بود که اوباما رئیس جمهور دموکرات آمریکا به خیال آنکه کار را تمام خواهد کرد رسماً از فتنه حمایت کرد.ترامپ هم دو سال پیش گفته بود که عید ژانویه ۲۰۱۹ را در تهران جشن می‌گیریم. حالا به زباله‌دان تاریخ رفته و با لگد و افتضاح از کاخ سفید اخراج شده است اما ایران به لطف خدا سربلند ایستاده است.

انجام رزمایش‌های بزرگ و اعجاب برانگیز آن هم در شرایط تحریمی در واقع تأمین امنیت ملی به‌دست فرزندان ایران در نیروهای مسلح بوده و بسیار افتخار آمیز است.

یکی از اشتباهات بزرگ این است که مرعوب قدرت دشمن شویم و یا در امور سیاسی و اقتصادی به دشمن امید ببندیم.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید