1. شرکت ها
چهارشنبه, ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ ۱۳:۲۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 173026
مجوز افزایش سرمایه 180 درصدی "پترول" از محل اندوخته صادر شد

مجوز افزایش سرمایه 180 درصدی "پترول" از محل اندوخته صادر شد

گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان مجوز افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی را از محل اندوخته گرفت و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان مجوز افزایش سرمایه 180 درصدی را از سازمان بورس گرفت و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شد.

براین اساس، "پترول" سرمایه فعلی را از 2.5 به 7 هزار میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سایر اندوخته‌ها و برای اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج انجام شده اعمال می شود.

همچنین مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از 7 به 11.5 هزار میلیارد تومان از محل اندوخته سرمایه ای موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت 2 سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از وصول بخش پرداخت نشده قرارداد فروش سهام سرمایه گذاری مدبران اقتصاد (سهامی خاص) و أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.

تصویب افزایش سرمایه منوط به برگزاری مجمع فوق‌العاده با دستور جلسة افزایش سرمایه پس از مجمع سالانه، تصویب معاملات اشخاص وابسته و عدم تقسیم سود از محل اندوخته سرمایه ای است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید