1. شرکت ها
شنبه, ۰۶ شهریور ۱۴۰۰ ۱۴:۰۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 174483
تعمیرات اساسی واحد پلی اتیلن سبک پتروشیمی بورسی آغاز شد

تعمیرات اساسی واحد پلی اتیلن سبک پتروشیمی بورسی آغاز شد

پتروشیمی بورسی از آغاز تعمیرات اضطراری در واحد پلی اتیلن سبک از چهارم شهریور و برآورد زمان از سرگیری فعالیت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت پتروشیمی جم که 26 مرداد از تعمیرات اضطراری در واحد الفین و واحد بوتادین خبر داده بود، حال از آغاز تعمیرات اضطراری در واحد پلی اتیلن سبک از چهارم شهریور خبر داد و با توقف نماد، آماده بازگشایی برای فردا شد.

براین اساس، "جم" اعلام کرد: از چهارم شهریور، تعمیرات اضطراری در واحد پلی اتیلن سبک آغاز شده و برآورد می شود 15 شهریور فعالیت مجدد این بخش از سر گرفته شود.

بنابراین گزارش، پتروشیمی جم با سرمایه 1.8 هزار میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات بورس حضور دارد و سرمایه گذاری آتیه صبا، تاپیکو و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری به ترتیب مالکیت 22.8، 16.5 و 14.4 درصد سهام این شرکت را در اختیار دارند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید