1. صنایع
سه شنبه, ۰۹ شهریور ۱۴۰۰ ۱۹:۴۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 174633
با کیفیت و بی کیفیت ترین خودروهای سنگین معرفی شدند
در گزارش ارزشیابی کیفی شرکت استاندارد:

با کیفیت و بی کیفیت ترین خودروهای سنگین معرفی شدند

بر اساس تازه ترین گزارش ارزشیابی کیفی شرکت استاندارد در دو ماه گذشته، کامیونت و کشنده‌ با پنج و چهار ستاره‌ در صدر و وانت‌ها با یک تا سه ستاره در قعر جدول قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طبق گزارش ارزشیابی کیفی شرکت استاندارد (ISQI) در گروه خودروهای سنگین و وانت‌ در تیرماه، کامیونت و کشنده‌ با پنج یا چهار ستاره‌ در اوج کیفیت و وانت‌ها با یک تا سه ستاره در قعر جدول قرار دارند.

بر اساس این گزارش در بخش مسافربری در گروه مینی‌بوس و میدل‌باس، مینی‌بوس پگاسوز بهمن‌دیزل و آرین سه ستاره و اتوبوس ATROS ایران‌خودرو دیزل چهار ستاره کسب کرده اند.

در گروه خودروهای باری در بخش کامیونت‌ از محصولات بهمن‌دیزل، ایسوزو NMR۸۵ و  NPR۷۵K پنج ستاره و شیلر این خودروساز و الوند سایپا دیزل چهار ستاره‌ای شدند.

در بخش کامیون‌ها هم ایسوزو NPR۷۵M بهمن‌دیزل و کامیون بنز WH ایران‌خودرو دیزل، چهار و سه ستاره کیفی کسب کردند. در کشنده‌ها، HT۴۹۰ دیمادیزل، نیوفوتن Auman H۴ ایران‌دیزل، FAW J۶ سیباموتور و سیتراک C۷ شرکت پیلسان چهار ستاره گرفتند.  

کیفیت وانت‌ها همچنان در سطح خوبی قرار ندارد و براساس آخرین ارزیابی، وانت سایپا ۱۵۱ (سایپا بن رو)، کارا ۲۰۰۰ تک‌کابین و دو کابین تیپ ۳ بهمن موتور، سه ستاره ریافت کردند.

پایین‌ترین سطح کیفی وانت‌ها همچنان متعلق به وانت نیسان تک‌سوز و دوگانه‌سوز آشپنال زامیاد است که تنها یک ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب می‌کند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید