
نقض محکومیت معاون سابق وزیر اقتصاد دولت قبل شایعه است
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، قاضی جواهری با تکذیب ادعای نقض حکم پرونده میرعلی اشرف پوری حسینی گفت: در پی فرجامخواهی وکیل متهم، پرونده به دیوان عالی ارجاع شد و شعبه رسیدگی کننده، رای بدوی را به لحاظ نقص تحقیقات به شعبه صادرکننده اعاده کرد.
وی افزود: هنوز رسیدگیهای قضایی در خصوص این پرونده در حال انجام است و رای جدیدی صادر نشده است.پس از اعاده پرونده از دیوان موارد نقص، دادگاه پس از رفع نواقص، مجددا مبادرت به صدور رای میکند.
بر اساس این گزارش، پوری حسینی معاون سابق فرهاد دژپسند در دولت قبل به تخلفات متعدد در معاملات صوری و واگذاری زیر قیمت شرکتهای دولتی به بخش خصوصی از جمله شرکت نیشکر هفت تپه با پیش پرداخت ۶ میلیارد تومانی به دو شرکت زئوس و آریاک، کشت و صنعت دشت مغان ،هپکوی اراک، فولاد اهواز و ... متهم شده است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام







