
تبعات تورمی و رشد نقدینگی 150 هزار میلیاردی با ادامه دلار 4200 تومانی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک مرکزی اعلام کرد : اگر دولت بخواهد برای نیمه دوم سال جاری هم ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص دهد به علت کمبود منابع ارزی مجبور به چاپ ۱۵۰ هزار میلیارد تومان پول جدید برای خرید ارز از بازار آزاد است که تبعات تورمی گسترده ای در پی دارد.
بر اساس این گزارش، یکی از ابهامات مهم درباره حذف ارز دولتی بحث بازگشت یارانه ریالی به مردم است. اگر در نظام توزیع یارانه کالاهای اساسی مشکلاتی مانند آنچه در خصوص یارانه بنزین ایجاد شد ، شکل بگیرد با توجه به احتمال جهش قیمت اقلام سفره مردم ، باید منتظر چالش های بعدی بود .
از استدلالهای مهم در این خصوص بحث زمان اعمال اصلاحات اقتصادی است. آیا برای کشوری که در سخت ترین شرایط تحریمی قرار گرفته ، اعمال چنین اصلاحات پر تنشی به نفع عموم مردم و حتی دولت است ؟
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام







